Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 12 January 2015

Bahagianya tak update blog !!


Perasaan dia macam...
Macam artis yang sedang berehat untuk seketika...
Yang mana dia menolak tawaran-tawaran lakonan
semata-mata dia nak berehat...
Ya, mungkin dia penat dan memerlukan terapi ke apa kan..
So, macam tu lah rasanya...
Bila lama gila tak update blog, 
rasa macam bebas....
bebas dari apa entah....dari komitmen blog kot? Entah~
Yang penting, perasaan dia macam yang aku gambarkan tadi tu lah! Memang bahagia!
Hahaha...so,
Akhirnya blog aku berjaya diupdate, setelah ianya berhabuk selama beberapa hari, nak masuk seminggu mungkin~
Akhirnya, dah ada entry baru. Ping!!
Okay, apa entah aku merepek...tidur lagi bagus...
Terima kasih lah sebab sudi membazirkan barang seminit dua untuk baca entry tak bermanfaat aku ni..hahaha ;D OK! Enough...takde idea. Bye...ZzZ~~~


1 comment:

Diana Rashid said...

hahahaha..
merasa la jadi cam artis..kan??
beragngan banyak sangt nih..heheh..tapi memang bila tak buka laptop ni,tak online rasa tenang je..kan??