Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 22 February 2016

EZ SLIWHIDE | Sedapnya Nak Kuruskan Badan

Salam (n_n).
Tahukah anda, produk apa yang boleh kuruskan badan sekaligus mencerahkan kulit dalam masa yang sama?


Memperkenalkan EZ SLIWHIDE, produk pelangsingan keluaran Zamina Beauty & Health yang bukan saja membantu menurunkan berat badan dan menyahkan toksin daripada dalam badan, tetapi juga dapat mencerahkan kulit dalam masa yang sama!



Hanya perlu ambil 1 sachet je setiap hari dan kalau nak lebih berkesan, ambil 2 sachet sehari :) Cara dia mudah gila, tak perlu susah-susah nak ambil gelas untuk bancuh. Tak payah rumit-rumit nak sukat air semua bagai sebab EZ SLIWHIDE ni dia koyak je sachet, tuang atas lidah dan kemam sampai habis. Santai gila okay~ Tengah memandu pun boleh makan, kalau kita jenis yang suka travel pun takde hal nak ambil EZ SLIWHIDE~ haa simple kan :D


Dan jangan risau, sebab rasa EZ SLIWHIDE ni memang sedap sebab dia rasa passion fruit (buah markisa)..haa sedap kan? Masam-masam manis gitu, so takdelah meloyakan nak ambil. Nak kuruskan badan pun sedap je rasa. Hehe

Berikut adalah keistimewaan EZ SLIWHIDE ini:
  1. Untuk body slimming, fair skin whitening, body detox.
  2. Merupakan anti pengoksidaan yang kuat
  3. Kaya dengan vitamin C&E dan mineral
  4. Menurunkan berat badan
  5. Membekalkan tenaga & mengurangkan rasa lapar
  6. Mendapat berat badan yang ideal
  7. Membentuk badan yang ideal
  8. Mencairkan lemak
  9. Mengurangkan pembentukan lemak dalam badan
  10. Merangsang metabolisma badan
  11. Membakar kalori dengan cepat
  12. Membantu masalah perut buncit
  13. Membuang angin dalam badan
  14. Membuang toksin 
  15. Badan akan terasa ringan
  16. Mencantikkan kulit
  17. Senang dibawa ke mana-mana
  18. Tidak perlu bancuh
  19. Koyak sachet, tuang atas lidah & terus kemam.  
  20. Tekstur serbuk yang halus memudahkan ianya larut dengan air liur
  21. Passion Fruit Flavor - rasa masam-masam manis & tidak meloyakan.
  22. Boleh diambil LELAKI & WANITA
Banyak gila manfaatnya kan? Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, boleh klik SINI,

Untuk tempahan, boleh whatsapp kan:
ORDER + NAMA + ALAMAT (dan hantar ke 019 578 2296)

Harga Sebotol (20 sachet)
Sem. Malaysia: Rm80
Sab & Sarawak: Rm85

Tak cuba, tak tahu kan? Jadi pada anda yang sedang tercari-cari produk kecantikan dan kesihatan yang murah tetapi bagus, meh cuba EZ SLIWHIDE ni....Slim~ white~ detox~ (n_n)

Nasihat:
1. Tidak sesuai untuk ibu mengandung.
2. Elakkan minuman berkafein / berkarbonat / ais untuk kesan yang lebih cepat
3. Banyakkan minum air masak & senaman yang sihat


1 comment:

eima said...

menarik.... nk komen lebih tak boleh [prosuk ni taks esuai untuk saya