Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 16 February 2016

Jadi Cantik & Kurang Diganggu Jin Dengan Sabun Bidara Plus

Salam \(n_n)/


Ya, betul tu! Dengan menggunakan Sabun Bidara Plus ni, kulit wajah dan badan kita bukan saja jadi lebih lembut dan kurang jerawat, tetapi ia juga boleh merawat gangguan jin / sihir 'ain' / saka yang mungkin dah terkena pada diri kita tanpa kita sedari. Nak tau macam mana sabun bidara ni boleh berfungsi sampai macam tu? Haa, jom baca!


1. Adunan Ramuan Sunnah
Sabun Bidara Plus dibuat daripada ramuan-ramuan sunnah dan semulajadi iaitu dengan menggunakan minyak-minyak seperti minyak zaitun, minyak habbatus sauda, minyak kelapa, minyak bidara, mentega koko dan mentega shea yang memang dah diketahui umum sangat baik untuk kesihatan tubuh badan kita ni.

2. Tiada Racun Tersembunyi
Sabun Bidara Plus tidak mengandungi SLS/ALS/SLES (racun rahsia) dalam produk mereka . Kenapa aku panggil ia racun? Sebab ia adalah berbahaya untuk kulit dan kalau anda nak tahu, bahan-bahan ni bukan je ada dalam syampu / sabun mandian / kecantikan, tetapi juga digunapakai SEBAGAI BAHAN UTAMA dalam ejen pencuci seperti pencuci pinggan mangkuk, pencuci tandas, pencuci baju dan sebagainya.

3. 100% Semulajadi Untuk Wajah & Kulit Kita
Just imagine, dah lah tak guna bahan-bahan kimia yang berbahaya, ramuannya pula cuma guna bahan semulajadi dan ramuan sunnah yang banyak manfaatnya dalam perubatan Islam, jadi memang tak hairanlah jika Sabun Bidara Plus ni dikatakan secara natural dapat merawat...
i. Jerawat / Jeragat
ii. Kegatalan / Ruam
iii. Ekzema / Psoriasis
iv. Masalah Kulit Kering


4. Khasiat Khas Pati Daun Bidara
Dalam perubatan Islam, daun bidara memang mujarab untuk merawat penyakit yang berkaitan gangguan jin / mahkluk halus / sihir. Kalau tak percaya, cubalah google. Sejak zaman nabi dulu memang dah disarankan berikhtiar dengan daun bidara untuk merawat kes-kes macam ni. InsyaAllah~ Jadi, apa salahnya mencuba kan? Sabun Bidara Plus ni kira macam solution mudah dan cepat untuk kita dapatkan khasiat daun bidara tersebut :D

***********************************
Dan patutlah ramai sangat yang dah jadi regular customer Sabun Bidara Plus ni! Sebab memang berkesan! Tak caya boleh tengok testimoni ni...




So, apa lagi? Jom cuba sebab harga Sabun Bidara Plus ni sangat mampu milik! :D

Produk: Sabun Bidara Plus
Pengasas: Ustaz Farhan Syah
Tempahan: 019 263 5500
Harga & Saiz Produk:
100g, 50g, 25g (Rm35, Rm20, Rm10)


PENGEDAR DIPERLUKAN...

P/s: Aku pun macam nak cuba sebijik lah! Boleh guna untuk muka dan badan sekali. Harga pun murah, jimat nyaaaa!!! :D

4 comments:

miss eimanhikmah said...

terkejut time baca title..ehehehe

anajingga said...

alhamdulillah, satu lagi produk yang bagus buat pengguna .

eima said...

mmg klu berubat ko kena santau ke ape2 berkantan ngan jin guna daun bidara ni

Unknown said...

Call tak jawab.aduhai,nak berniaga.call balik/jawab mesej pun susah.mmmmm