Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 26 April 2012

Kucing Comel Dapat Pasangan Seiras !


Assalamualaikum and hi readers. Jom, kali ni aku nak share
pasal kucing aku yang bernama Black Berry atau nama glamournya
Berry~Berry~Mon~~


Kucing ni asalnya bestfriend kepada kucing aku iaitu Oren.
Mereka berdua ni memang berkawan baik~


Tapi, sebenarnya si Berry tu je yang perasan lebih. Berry manja
gila dengan Oren~

....dan sebenarnya,selepas gambar di atas ni diambil,
terus Berry kena cekau/cakar dengan Oren, hahaha :p


Baru-baru ni, aku balik rumah, Berry ni dah ade girlfriend~~
Yang bestnya, boleh pulak dia cari girlfriend yang sama
sebijik macam dia........ (-_-')

Yang berdiri tu Berry, dan yang tengah duduk tu lah girlfriendnya.
GF dia bernama Berry Tina, yg bermaksud....errr...Berry Betina...

Ini Berry Tina.....
dan yang hensem ni Berry~



Haha, okay itu je cerita tentang Berry (n_n)
Semoga hubungan mereka berkekalan lah kann~ :p


Owh ye, baru je petang tadi ada sekor kucing jantan ngurat
Berry Tina..errr (-_-')



6 comments:

zaza iman said...

haha, berry comel, dapat awek nak spesies mcm dia jgk, pandai dia pilih calon.. =)

Sarah Mohd Saleh said...

hhahaha.comel jek cite kucin2 kau ni terr.aku plak rse nak telan sekor2. ;D

Nong Andy said...

comelnya entri ni. Berry mon memang pandai cari pasangan. pandai kau bagi nama berry tina ahahaha.. sweet gila la pasangan tu :D

cici tembikai said...

-,- pandainya beliau carik seiras . ni mesti salah mummy dia ( you lah) taknak kacukan lain kan , nak menantu sebangsa jugak . aipp , apa salahnya multi racial. nnt dapat cucu belang-belang =p

Lynn Damya said...

cici : hahah apekahhhh, bukan salah i~~~ klw leh i nk dy kawehn dgn garfield, hakhak :p

Nong Andy : hehe nama spontan tu kak :p

Zaza : haha bery2 mon pintar mcm black berry :p

Sarah : haha jgn lah telan kucing aku weyh, haha :p

-SUPERGIRL- said...

haha wah kucing dah mcm henpon dahh .. ouh berry tina tuh berry netina eh . hahaahaha .. pndai letak nmee.. sweet jee dorangg ;)

salam kenal :P sy follow .. :)