Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 17 October 2012

Kepenatan yang melanda-landa


Hallowwww~~~~apa khabar semua pun adoi~~~~


Hahaha, lama gila aku tak update blog kesayanganggg ni..hahaha
Keadaan broadband aku yang disabotaj sungguh tak membantu. Aku dah bayar
hari tu pun beliau masih melembapkan diri. Mungkin sebab cuaca sekarang ni selalu
hujan je, ye tak? Hehehe....


Okay, kali ni aku nak update segala bagai bantal handmade yang aku berjaya
ciptakan sepanjang aku mendiamkan diri tanpa berita di blog ini. Mari kita tengok
calon-calonnya~~~









Haihhhh...penat betul edit satu-satu dan upload satu-satu..uhuk2~~~penat :(
Hahaha, okay itu lah dia hasil ciptaan dan eksperimen aku setakat ini. Ada banyak
lagi yang sedang menunggu turn kelahiran.


Agak bersengkang mata jugak lah sebab minggu ni jadual aku banyak lari. Asyik
keluar je...huru-hara sekejap, haha :p


Owh ye, siapa-siapa yang rasa berkenan dengan hasil ciptaan aku ni dan
berminat untuk melamarnya jadi menantu, sila ke link (klik pic) aku ni ya :




Dan wuwuwu...dah lama aku tak blogwalking, line aku tak mengizinkan aku berfoya-foya
di blog korang...sedih tul, apa citer lah kawan-kawan blog aku semua tu...sorry ye korang,
nanti line dah okay, aku buat lawatan sambil belajar ke blog korang..heheh


Okay terima kasih sudi singgah sini..take care, all (n_n)




6 comments:

Hnahdy said...

Comel yg hijau tu...

Fyfy Liew said...

Wah banyaknya. Rajin sungguh Lynn buat ya. Fy punya masih dalam plastik! T_______________T

syakirah izwanie said...

Comelnya. Nak jugak :)

Lynn Damya said...

Hnahdy : sy pon rase beliau comel, hihi Tq :)

fyfy : haha ye ke, tp xpe..mmg kena tggu mood ade baru leh buat.. :D

syakirah : hehe mai lah order, hehe :D

cici tembikai said...

babe yang you and me tu sangat comel . <3

so macam mana bisnes ? okay kah ?

::CIK LYNN:: said...

cantiknya craft akak...kemas :)