Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 8 October 2012

Menyiapkan segala yang tergendala !!!


Salam. Hahahahahahahaha (motif gelak)
Semalam kan, genap lah usia aku kepada 23 tahun. Hamba rasa dewasa sungguh !
Tapi, tetap sweet~ hahahahahahahahaha...


Aku dapat hadiah tudung indon daripada makcik yang jugak berniaga tudung kat
pasar pagi semalam. Aku memang baik lah jugak dengan makcik tu, tapi semalam
aku tak ikut pergi niaga. Yang mak aku ni pergi bagitau kat makcik tu,
semalam birthday aku.


Then, makcik tu bagi aku tudung. Tudung yang aku tak pernah terfikir nak pakai okay~
Dengan renda-renda bagai, wuwuwu..kenapa? Kenapaaaaaaa?? Hilang ke-cool-an aku
bila aku pakai tudung macam tu~ hahaha



Coraknya agak ceria di situ, nasib baik aku ada baju plain, kalau tak memang aku
semalam keluar rumah jadi kanak-kanak riang ria lah gamaknya (-_-') owh ye lupa
pulak...

"Time kasih makcik, bagi saya tudung ~~~~ hehehe (n_n)"

Amboi, mukadimah je dah macam satu entry, panjang sungguh ! Sorry~sorry :p
Haritu aku dah dapatkan semula stock baru untk buat bantal mengikut tempahan.


So, aku dengan segera dan pantas puntasnya menyiapkan 6 biji bantal sekaligus.
Tabah tidur pukul 5 pagi (-_-') Dah siap dah pun, cadang nak pos je hari ni, tapi
certain ada yang tak bayar lagi and ada juga yang tak bagi alamat lagi~ camner wa
nak pos kan? Wa jual kat pasar malam baru tau~ hahaha gurau je :p




motif berbaring-baring mereka nih (-_-') kesian photographer tau kena panjat-panjat~


Haaa....okay itu sajalah entry kali ni, aku jap lagi nak menyambung lagi kerja-kerja
pembedahan felt aku. Mau siapkan order, okay terima kasih sudi baca sini :D


p/s : maaf aku tak dpt BW buat masa skang ni, belum bayau broadband :(
lambat sangat~~





2 comments:

dilahbuzz said...

cumel bantal2 tuh. tggu gaji bulan nih nak order utk besday someone special.=p

Fyfy Liew said...

happy belated birthday lynn! :)