Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 8 October 2012

"Impian Mampu - Abg Stalker"


Yahooooo ! Ini aku mau kasi tau satu segmen yang sangat murni untuk di join !
Kenapa ia murni ??


Sebab kalau kita join segmen ni, kita dapat membantu menambah Rm 1.00 sebagai
derma kepada anak-anak yatim dan orang miskin. So, memang afdhal lah kalau kita
join segmen ni. :)


Nak join, klik kat gambar ya (n_n)

Simple je, segmen ni adalah dengan mendedahkan apakah impian kita (tak boleh lebih
30 perkataan, nanti disqualified)

Jadi......


"Impian saya adalah...........
melihat dunia ini aman, tanpa kekejaman dan penindasan"


(susah sebenarnya sebab tiba-tiba banyak pula impian yang terbayang kat minda nih,
tapi tak leh tulis semua, hahaha)


Okay, mari kita tag kawan-kawan kita....


Depends pada yang ter-tag untuk join ke tidak. Ok itu saja, terima kasih (n_n)



No comments: