Happy Three Friends

Miss Money

Wednesday, 3 October 2012

Party Budak-budak Creative ;)


Yo ! Siapa yang tak biasa dengan dinner / kalau kat sekolah dulu-dulu kita panggil
jamuan gitu~ Tapi bila kita masuk alam universiti, jamuan ini lebih dikenali sebagai
dinner, atau lebih jalang lagi disebut sebagai party~~~


Suka tak pergi dinner? Mestilah korang suka kan..kan..kan? Yelah malam tu lah
time kita nak tunjuk inner beauty kita yang selama ni tersorok di bawah ke-nerdy-an
kita kan? Hahaha...


Aku pun suka party...opz, dinner nih...Sebab aku dah bayangkan dah makanan
dia yang sedap-sedap tu. Free lak tu, oh my~~~~rezeki jangan sesekali ditolak !
Aummmm~~~tapi yang leceh tu lah bila part nak cari baju. Dengan tema yang
biasa-biasa je jahh~~~ seperti tema vintage, tradisional, arab, dan sebagainya
yang membosankan~


Kitorang ni budak final year. So, lecturer yang handle party malam pra-graduan
untuk kitorang. Kitorang nanti just datang lenggang kangkung je lah kiranya~
Hahaha, bahagia sangat ! Tapi kebahagian itu tidak berpanjangan rupanya apabila
tiba-tiba lecturer-lecturer perempuan kami dengan gilanya mencadangkan tema
party iaitu : 


' Wanna be '

Wohooo cam gempak kan? Menatang ape pulak wannabe ni kan? Ala2 wakenabeb ke?
Cari baju !! Cari baju cepat !!! <-- gelabah nak kenakan baju dgn tema wanna be
masa tu (-_-')

So, secara ringkasnya tema ni adalah malam dinner tu ko datang tu ala-ala
sebagai 'orang lain'. Jadi je lah sape yang ko nak jadi~ hihik...so malam dinner
tu, ramai lah jugak watak-watak superhero & movie yang datang party kitorang~
ahakz. Jom layan gambar :


Yang hot sangat tu ialah lecturer aku, part time jadi ahli sihir di sarkas~~

Menatang ni pun datang ???

Yang jadi pirate tu lecturer aku :D.....owh, sila tahu yang 'itu' adalah aku...

 Nampaknya ada reunion watak-watak filem Snow White (-_-') jelez okay tengok baju
lecturer aku yang pegang epal tu~~~~huh !

Watak-watak 'Perang Bintang'...owh tengok yang paling kanan tu, dia tenung je air
tu, jap g dah habis dah..magic sungguh kan~~

InsyaAllah~~~~insyaAllah~~~~insyaAllah~~~ada jalannya~~~
yang belakang tu kenal tak?? 


ish..ish..ish...kalau takut sila tutup mata (u_u)

Ni lecturer photo aku...dia sangat cool, kalau aku laki, aku dah adjust dia awal-awal,
hahaha cam haram~~

Bestfriendku bersama Abraham Lincoln ??? <-- betul ke eja ni?

Aku tengah makan waffle kat dalam sarung tu, hahaha :p


dan ini yang paling best !!


~~~~~ The Pencil Colour Group ~~~~~

~~~~~~~~~~

~~~~~~

~~~

~


Simple costume but really attractive !!! rasa macam nak terbalikkan diorang dan
colour drawing book ! hahaha >_<

Kanak-kanak riang ribena main pencil colour~


Hahaha itu lah antara watak yang datang menjayakan party pra graduan kitorang
yang dah ala-ala costplay dah haa~ pape pun aku memang tabik spring toink ! toink !
kat lecturer sekalian, semangat waja yang ditunjukkan sangat best dan sporting~


sanggup ni haa sewa baju cenggitu semata-mata demi untuk party ni, haha


Okay lah, itu je aku nak kongsikan kat sini. Actually, benda ni dah lama, tapi
aku tak update, bila aku belek-belek folder tadi, tertengok pulak folder ni, hihi


So, korang boleh lah cadangkan theme ni untuk party~~~korang nanti okay.
Ingat party yang baik okay, bukan party liar mahupun parti politik ! okay tu je,
thanx sudi singgah sini, (n_n)








12 comments:

Fyfy Liew said...

Wah bestnya! Fy suka tau party2 dressup camni. Kreatif! Teruja lak pagi2 buta ni. Muahahaha

cik nana said...

yang pencil colour tu simple n cool gilaaa lah. sukaaaa ;)

hnahdy said...

sesah nak cari baju kalau ikut tema2 cmni.kalau xikut tema nampak laian dari yang lain plak.huhu apa2 pun lectre mmg sporting. dorang dah tempah baju awal baru lah letak tema tu.hehe

Everything's Everythings said...

Alahai kreatif betul lah xD
especially group krayon/pensel warna tu xD

Lynn Damya said...

Fyfy : hahaha teruja dah ye, nt fy proposed theme ni okay mase dinner nt, haha :D

cik nana : kannnn~~ >_<

hnahdy : tau xpe, cari baju tu yg susah, yup, diorg dh prepare awl baru nk bgtau, hahaha dengki betol :p

everything : hahaha right ! ;D

missSenget said...

wah...lecturer mmg sporting dan supporting..

haney said...

bestnye!!! :)

fifie said...

Coolnya dinner macam tu, lecturers semua bagi semangat. hehe. Paling hot yang pakai ahli sihir tu. Cantik

Lynn Damya said...

Miss senget : haha tau xpe, gila lecturer hahah :p

haney : wee~ (n_n)

fifie : really cool ! haha itu hot mummy tu~~~ ;D

Nong Andy said...

hohoho.. the pencil group tu cool!

::CIK LYNN:: said...

seronoknya lecturers sporting gla...nway, costumes tu suma awesome! =)cik lynn ska gk dinner2 ni tp part plg mlas bla nk cari bju ikot tema =_=

Anonymous said...

woahhhhh i pon dihighlightkan dlm entry ni..hahha bangga skejap..
walhal dh berkurun u update cta ni..i baru komen..hihih

yg benar lagi dibenarkan
Bunga Sejambak :) hihih

MY CRAFT shop !!

Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Premium Beautiful Corset Agent & Part Time Blogger