Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 30 November 2012

Blog Aku Berwajah Baru :D


Hahaha
Blog aku telah bertukar !!
Setelah aku
begitu selesa dengan
keadaan blog aku before ni
Yang putih bersih dulu tu...
Makin lama,
aku makin rasa bosan pulak..
(u_u) <-- bosan="bosan" p="p" wajah="wajah">
Jadi,
aku memutuskan
nak guna balik blog templates
macam yang aku buat
masa awal-awal
aku berblogging dulu

So, agak penat lah tadi
mencari background yang best,
actually semuaaaaaanya tak best !
Aku tak berkenan betul,
sebab yg wide punya takde :(

Ini pon aku kidnap gak
sebab dua button pink yang ade
kat kiri kanan blog aku ni,
comel !
Haha...
So, design blog aku
buat masa ni,
agak huru-hara sikit lah
Sebab aku dah ngantuk
nak betulkan semula
Templates dan layoutnya..
Wuwu ngantuk,
so apekah?
Cun tak wa punya blog sekarang ni?
Huru-hara kan?
Hahaha..

Takpe,
yang penting blog aku sekarang,
ade 2 button comel,
Hahaha...
jap lagi aku boring lah ni,
bukan leh caya aku ni
Jap lagi korang datang blog aku,
Pling !
Dah bertukar lagi, hahaha
Okay, 3 hari esok aku agak busy sket
So, nanti aku kembali
Akan ku terjah blog-blog korang yer :)

Take care blogger !
(n_n)

8 comments:

Fyfy Liew said...

Reminds me of my blog msa dlu2! Fy pnah gak guna skin ni. Hahahaha. Comel!

reenapple said...

eheheheh.. aku pernh guna bckground ni.. huhu. tapi aku tukar since ia pink sgt,.. huhuhu

Anis Farhana said...

Cantik and simple . anyonyo , comel betul button tu eh :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai combine kaler pink + black..nice :-)

onie said...

aummmmmm,pink-pink gitu blog dia :D

Lynn Damya said...

fyfy : haha same taste lah kite fy (n_n) hihi

reenapple : haha kite pon same taste ek, haha..

anis : hehe sy guna bckground ni pon sbb button comel tu :d

Lynn Damya said...

waniey's :haha thank you :)

onie : haha pink lahh~~ aummmm (n_n)

::CIK LYNN:: said...

nanti ada masa boleh try cari2 lg template yg cute :)