Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 15 June 2014

GIVEAWAY VOUCHER DISKAUN LAZADA #1


STICKY POST !
(SEHINGGA 15 Jun 2014)
Sila scroll down untuk baca entry-entry mengarut yang baru. Haha :p



Yahooo! Korang ingat tak semalam aku ada update entry tentang LAZADA bagi aku Voucher Diskaun bernilai Rm 35 kan? Kan? Kan? Hari ni LAZADA telah menjadi begitu bermurah hati untuk bagi voucher tu kat korang jugak !! So, dengan itu aku melancarkan giveaway aku yang pertama kalinya iaitu :

GIVEAWAY VOUCHER DISKAUN LAZADA #1


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway

1. Pergi ke laman utama LAZADA (Klik) dan pilih SATU barang daripada Lazada, yang anda suka

2. Buat satu entry bertajuk 'Apa yang saya nak beli di Lazada?'
dan kongsikan NAMA / GAMBAR barang yang anda nak beli tu. Kalau dapat kongsikan gambar (print screen) lebih bagus.

3. Copy ayat di bawah ini dan paste kan di dalam entry anda tu :

"Dengan adanya Voucher Diskaun daripada LAZADA, bolehlah saya beli (isi nama item yang anda pilih tu) ni!! Korang pun boleh dapatkan Voucher Diskaun tersebut, cuma klik blog Lynn Damya untuk sertai. Terima kasih :D"

(pastikan anda link kan 3 perkataan dalam ayat tersebut, kepada link yang telah diberikan di bawah ini :

1. LAZADA link kan kepada http://www.lazada.com.my/

2. Nama item yang anda pilih tu (warna biru) link kan kepada
kategori item tu. (Dalam homepage Lazada, button kategori terletak di sebelah kiri skrin. Contoh, kalau anda pilih camera, klik kategori camera, copy linknya dan pastekan ya)

3. Blog Lynn Damya link kan kepada
http://lynndamya.blogspot.com/2014/06/giveaway-voucher-diskaun-lazada-1.html

4. Paste kan link entry tersebut di ruang komen entry saya ni.. :)

Mudah je kan? Tak perlu like banyak-banyak sponsor's page, hanya pilih barang yang korang suka, buat entry, dan link kan perkataan yang perlu kepada link yang sepatutnya.

HADIAH : VOUCHER DISKAUN LAZADA x5

Tarikh tutup : 15 Jun 2014 (sebelum jam 3.00 petang)

P/S: kalau yang join ni lebih daripada 5 orang, mungkin aku boleh pujuk akak LAZADA beri lebih sikit voucher ni supaya lebih ramai yang dapat. Dan jangan risau, lepas dapat voucher, korang nak beli barang yang lain daripada apa yang korang tulis dalam entry tu pun boleh, takde masalah. Jadi, selamat mencuba ! :D



26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cptnya trkh tamat..

huaaa harp smpat.

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

selesai......kena beli brg rm 70 ke atas jg ke boleh beli harga lebih rendah ??

Lynn Damya said...

Yui : haahaha, sy dah lanjutkan closing date..khas utk Yui..hehe :p

Eima : thank you kak ;D yup2..minimum purchase Rm 70 utk guna voucher ni..:)

azman Arsad said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

yazelin hassim said...

NAK PASTKAN KAT MANA YE,

yazelin hassim said...

buat kat fb boleh tak,

yazelin hassim said...




yazelin hassim
Shared publicly - 4:31 PM







APA YANG SAYA NAK BELI DI LAZADA


Dengan adanya Voucher Diskaun daripada LAZADA, bolehlah saya beli (KARCHER HIGH PRESSURE JET CLEANER K2.350http ://www.lazada.com.my/shop-appliances-housekeeping/) ni!! Korang pun boleh dapatkan Voucher Diskaun tersebut, cuma klik blog Lynn Damya untuk sertai. Terima kasih :D"

C:\Users\Hazman\Desktop\LAZADA.htm




GIVEAWAY VOUCHER DISKAUN LAZADA #1

lynndamya.blogspot.com

lynndamya said...

Yazelin : opz..dear..you should do your entry first, dan copy link entry tu kat sini dear :)

mamaarifakeem said...

Ada peluang/kesempatan kita join ye... menarik..
Baru je lps shoping 1 benda di lazada..mmg best brg2 dia.. :-)

lylyn said...

belum pernah g shopping kt lazada..

nor nazliana said...

try tgk
http://adna2029.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui join =)

http://nusha1706.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

jemput tgk naa tkt yui ada silap..hihi

Diana Rashid said...

akak join ye Lyn..

http://www.dianarashid.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

Zee Suhaini said...

alamak..best ni..esok join..heheee

Mama Safiy Arfan said...

http://lynndamya.blogspot.com/2014/06/giveaway-voucher-diskaun-lazada-1.html

join ye

maszmadi said...

assalam,
thanx atas jemputan, ni link entry yer

http://maszmadi.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

tq

Karimah Zulkafali said...

Assalam. Saya join :)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

Rafina Mimi Abdullah said...

as salam.. akak pun nak join.. hihihi :)

http://www.rafinamimi.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

Rafina Mimi Abdullah said...
This comment has been removed by the author.
Aisha Fauzi said...

bismillah saya join :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

Nieyl said...

SAYA JOIN...

http://seindahcerita.blogspot.com/2014/06/giveaway-voucher-diskaun-lazada-1.html

ecah khalili said...

sy join..harap ade rezeki..
http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

IntaNBerliaN said...

kalau sempat blh join nant ni..

btw nant pm alamat Dkt fb akak ek :)

eyqa yushaiza said...

yus join sekali :)

http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/giveaway-voucher-diskaun-lazada-1.html

mohd fitri said...

Follow n join

http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html

Aadhirah Farhana said...

Assalamualaikum kak, saya join ^^ harap-haraplah dapat merasa barang yang nak dibeli tu .. terima kasih sebab buat GA ni thanks sesangat :)

http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/06/apa-yang-saya-nak-beli-di-lazada.html