Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 28 June 2013

FINAL MATCH !!

Huarghhhhhhhh ! Pada mulanya, aku support biasa-biasa je lah terhadap pasukan negeri
kelahiran aku iaitu Johor Darul Takzim ni, TETAPI......



Apabila kawan officemate aku, si Ana ni ambil cuti hari ni dan esok semata-mata nak pergi
stadium untuk tgk final ni,

dan apabila radio jahat ni on air kan lagu-lagu bola dan lagu-lagu yang boleh menimbulkan
semangat sukan aku ni menjadi berkobar-kobar tahap dewa punya....

membuatkan aku tension, sebab aku tengah kerja....arhhhh damn !!!
Rasa nak ambik cuti gak, tapi tiket dah habis T_T

Kau nak tahu apa turutan lagu yang radio jahat ni bukak sejak pagi tadi ??

1. Lagu JDT (Johor)
2. Lagu Red warrior (Kelantan)
3. Standing In the Eyes of The World
4. Zamina mina ey..ey Waka waka ey..ey (lupa tajuk)

dan kemuncaknya....

" We are the championnnnn~~~ 
                 we are the championnnn~~~~"

Imagine kau adalah seorang lelaki yang minat gila dengan bola, tapi oleh kerana kau
bekerja sebagai tukang masak kat kedai mamak 24jam yang menyiarkan live match,
kau tak dapat gak tengok, sebab kau kena masak....hahaha

macam tu lah perasaan aku nih T_T


All the best for both team, aku seronok melihat scene bola sepak kita yang makin
lama makin mendapat sokongan semula daripada rakyatnya sendiri. Hehehe...


1 comment:

eima said...

hmmmm dua2 aku meyampah ... hahahha boleh gitu ???

hahaha >:)