Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 26 June 2013

Will You Marry Me.... ? (bunyi jantung)


Tuu diaaaa....siap dengan bunyi jantung bagai kan~~over sangat ! Hahaha
Tadi aku round-round Facebook, (apa kena bahasa aku hari ni) then aku ternampaklah
pic kat bawah ni :


Beberapa persoalan mula timbul blup blup bluppp dalam fikiran dan minda aku ni...

1.Macam mana perempuan tu nak ber-reaksi terkejut / terharu?

Macam tak best je, reaksi akan jadi slllooooooowwwww mmoooootiiiioooooonnnnn je,
yelah kan dalam air....pergerakan semuanya terhalang dek kerana tekanan air..

2. Macam mana perempuan tu nak lompat-lompat dengan excited?

Hahaha ni aku pon tak tahu lah apa punya reaksi ni, mungkin sebab terlampau excited
or dah bertahun sangat menunggu kan? Haha :D Cuma, kalau aku, mungkin akan 
terlompat bintang lah sikit, sebab terkejut sangat + happy. Eh?

Tapi tu lah, kalau kat darat, boleh lah macam lompat-lompat or lari-lari keliling pinggang
just untuk menunjukkan betapa terujanya seseorang gadis itu apabila dilamar, tapi kalau
dalam air, adakah gadis itu akan berenang-berenang ke muara untuk mengekspressikan
rasa keterujaan tersebut? Hmmm....

Yang penting aku tak nak kawen dalam air, sebab kucing aku tak leh berenang/menyelam.
Aku nak kawen kat darat, nanti kucing aku 2 ekor tu leh jadik pengapit aku~~~ Haha


Meow~

meow~



Ni aku ke kucing-kucing aku yang kawen nih ??


9 comments:

fiey ahmads said...

hahaha =_=

Rapunzeel Cikilolo said...

tp lelaki tu tetap sweet

:)

xila xotmy said...

hahahah comel gilerrrr ;p

Zaza said...

hahaha, sweet..tapi xmau lah dalam air..

reenapple said...

Err... kau di lamar kah? Siapakah yang melamar kau? Ekekek. :P

Emi Amira said...

girl tu terlalu terkejut lalu bende oxygen kat mulut terbukak. akhirnya sad ending..

eima said...

hmmm teringin jugak org lamar tp laki ai tak lamar pun ... xde pun tetiba je kawen gitu ...huaaaaa

mrs kayrul said...

tak pernah ada pengalaman macam tue lagi coz saya yg ajak husband kahwin...dah bertahun bercinta tak kahwin2 jugak terpaksa la lamar suami sendiri...hehehe

Nong Andy said...

hahahaha...

saying juga ko dgn kucing ko tu ye..