Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 28 June 2013

Rumah Cermin VS Rumah Terbalik ??

Salam, huaaahhh tadi aku nampak kawan aku post pasal illusi rumah cermin ni,
yang aku rasa memang cool untuk mahkluk-mahkluk yang suka mengambil
gambar secara kreatif ! Ini dia :

 width=

 width=

 width=


 width=

 width=

 width=

Okay, tolong buat kat Malaysia, pleaseeee....buat kt johor ek, senang aku nak pergi..
haha...korang rasa nak buat photoshoot tak kat rumah cermin ni? (n_n) 


11 comments:

missShila Nget said...

kreatif gila org2 yg ambik gmbr tu...

Gugu Soriano said...

skt kepala otak aku tgk :3

reenapple said...

huuu, ini COOL!

Nong Andy said...

Wah...... cantik. HebAt....

Gelagat derang pun best

Zaza said...

wah..mmg kreatif, bestnya kalu ade kat sini..

Lynn Damya said...

Miss shila : haha lor, org2nya yg kreatif ea, bukan rumah nya :D

Reenapple : right, bebeh ! hahaha

Nong Andy : best kan kak !

Zaza : tau xpe, tp klw ade pon, mesti berbayar punyalah ~ haha

Dyana Adhani said...

nice2...semalam baru tgok berita pasal rumah creative ni..kat sabah pla ada umah tbalik...:)

eima said...

ni la kot teknik yg omputeih nk buat filem yg best tu kan ... peeefffttt

Tinta Lana said...

Salam.

Hohoho, memang kreatif weh!!

aisya said...

dah penah baca ni dulu. tp mmg best kan kalau ada kat malaysia. hehe

Fana Aqim said...

iye!!harus bikin kat johor..negeri kelahiranku..hiks!