Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 16 August 2013

Citer Hali Laya Maa~


Salam semua. Salam 1 dunia. Salam Hali Laya nya pon adoi~
Ini celita, celita waa punya hali laya. Huahahaha...layann aaa...layann...


Tahun ni, family aku bukan sedondon, tetapi empat dondon haa...masing-masing
pakat tak nak beli baju raya. Haha...aku tak beli baju raya sebab aku tengok design2
baju raya sekarang macam over glamour gitu. Banyak manik dan bling-bling. Takkan
aku nak pakai cenggitu?? Erk~tercalar sifat-sifat cool aku nanti~hahaha


Tahun ni jugak, aku berkuasa terhadap rumah aku. Chewahh yelah sebab aku cakap
aku nak cat rumah, cat aku sponsor~so haruslah mengikut citarasa aku ni kan~
Hahaha, begitu berkuasa aku sampai mak abah dan aku-aku sekali bertukar menjadi
shrek, sebab gigih cat rumah warna hijau~ Terima kasih tolong cat rumah wahai
ibu bapa ku..haha (n_n)

Gambar-gambar semasa proses mengecat, rasa macam Deco Bersama Eric gitu, haha

Owh ye, satu lagi tentang raya tahun ini, aku rasa seperti hilang keistimewaan :(
Mentang-mentang aku dah kerja, terus tak dapat langsung duit raya. Tak bagi can
langsung diorang ni. Wuwuwu T_T Owh ya, nasib nenek dan mak aku bagi duit
raya lagi kat aku. Hahaha :p

Btw aku xsuka pic ni, sebab muka aku control gila..adoi~ nenek aku pon lagi cun
Ni adik aku, muka dia jadik camtu sebab aku paksa dia diri rendah sket dari aku, hahaha
Okay ini pulak style posing yang popular untuk every year masa tengah
beratur nak minta maaf, confirm memang ade pic gaya mcam ni, ada lagi satu
pic tapi tak jumpa lak letak mana, haha :p

Tengah Q untuk salam minta maaf kat nenek..haha

Haaaa okay, ada benda best tentang hari raya aku tahun ni. Sebab raya kali ni,
aku ada si comel !!!!!

\(n_n)/

Hoyeahhh ! Hoyeeaaahh !! Ini lah dia si comel aku ! :D


Terasa lebih bermakna bila raya ada si comel nih. Hahaha motif~
Tak sabar nak citer pasal kucing baru aku ni, nanti aku update. Hehehe
Okay, itu saja lah citer raya aku untuk tahun ini, tahun 2013 ni...

InsyaAllah, semoga kita dipanjangkan umur untuk menemui Ramadhan & Syawal
yang seterusnya. Amin~ 

(n_n)



8 comments:

reenapple said...

Huuu Selamat Hari Raya. :)

Mohon peluk si comel untuk aku.

Nong Andy said...

Dari atas smpai bawah.. byk benda akak nak komen sebenarnya. Tapi lupa dah.. kakaka..

Ah ya.. akak tadi sibuk nak bayangkan korang anak beranak jadi alga hijau shrek...

Ya.. nenek ko memang cun.

Dan last sekali.. sila update pasal si comel ko. Dia benar2 comel. Tus teringat miau akak dulu.. bulu pun hampir sama. Mohon peluk cium miau tu tuk akak...

Heartbeat said...

selamat hari raya lynn !

aku malu nak tepek gambar raya :3

mimi zakaria said...

Wahh sy suka hijau !! Bagus2..oo xblh trima adk tinggi drpd kakak ekk , hehe..adik sy pun tinggi dr sy..btw selamat hari raya jgk

Zaza said...

cantik kombinasi warna cat..suka..meriah lah dengan family..hehe..terselit jugak si kucing comel <3 =)

Tinta Lana said...

Salam.

Banyak jugak bergambar ko ya :D

Kenapa tahun ni sekeping gmbr raya pun ak takda *_*

Sarah Mohd Saleh said...

rumah kau er?bukan rumah parents kau? warna warni gitewww wrumah kau ;DD slamat hari raya lynn ;D

eima said...

boleh geng ngan yui ni ... hehe

cun la ko ni kan dik ....
sila tunjuk warna penuh rumah ko tu ....