Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 19 August 2013

Kau minat?



Aku minat ! Semua lagu dia memang layan !
Malam ni konsert dia kat Bukit Jalil. Jam 9 malam.

Hari tu aku survey harga tiket, bapak mahal! Hahaha...sedih~

Dan sekarang ni, kat ofiz aku memang bukak Hot Fm, dan hot Fm pergi
on air kan semua bagai lagu Linkin Park selama 1 jam, sekarang. Tak nak menggelupur
pulak aku kan~ T_T

Nasib bos xde, boleh gak ah menjerit sekali nyanyi. Hahahaha...nasib je tak hujan~

Okay, sapa yg pergi malam ni, kirim salam hari raya lah ek kat diorang.

~Jealous~


6 comments:

eima said...

seb baik la ai jenis tak suka dgr lagu .. so takd e la nk gila ke hape ke .... hehehe

Heartbeat said...

dlu aku minat tp skrg telinga da pekak . serupa hati =.='

Tinta Lana said...

Salam.

Ak minat.

Tapi..untuk ke konsert..memang ak fikir bnyk kali.

Big Bang mai pun, fikir berkali2 jugak..

M.A.H.A.L *_*

Anne Nurain said...

tu feveret sy masa skolah mnengah dulu.. kalau dengan lagu diorang sekarang pun konpem kpala masih layan lg.. hehehe..

Zaza said...

zaza kurang sikit..hihi

Nong Andy said...

What i've done?

Kata likin park... aku minat.