Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 22 August 2013

Natural Vision Eyewear aku dah sampai !!




Salam semua. Haaa pernah dengar pasal Natural Vision Eyewear tak? Tahu tak apa
benda menatang nya tu?? Haha, actually aku pon baru tahu pasal ni.

Bagi yang rabun mata macam aku, sedar tak yang makin lama, power rabun korang tu
makin bertambah. Bila check mata je, makin bertambah, bila check mata je makin
bertambah. Pening kan, risau pulak apa jadi akan datang. Gila apa kalau makin naik je kan?

Tapi, masa tu aku tak tahu apa lagi solution yang baik selain memakai cermin mata. Ada
orang suruh pakai contact lens, tapi fungsinya sama je macam cermin mata. Tak boleh
nak memulihkan. Takkan nak bedah mata pulak kan? Haha



Dan akhirnya, aku rasa aku jumpa jawapan dia dalam buku ni. Tak sia-siaaaaaaaa beli derr~
Penulis ni siap dah uji dan praktikkan pada mata dia sendiri, tu yang buat aku rasa boleh
caya kat beliau nih. Hehe, apa salahnya ikhtiar kan~

So, aku google kat mana aku boleh beli benda ni dan jumpa ! Inilah benda yang aku beli tu,
inilah NATURAL VISION EYEWEAR, iaitu terapi mata secara semulajadi, tanpa ubat titik
mata, tanpa pembedahan apa-apa, tanpa kaca mata or whatever.



Nak tahu macam mana ia berfungsi? Esok aku update, sebab malam ni aku baru nak try.
Hehehehe... ;)


5 comments:

Heartbeat said...

mahal tak weyh ??? aku rabun silau jekk

zyma_senpai said...

nak dapatkan tu kat mane?

Wan Ahmad Izudean said...

wah..nanti bila da pakai update ya berkesan ke tak dalm improvekan rabun..

sebab dulu ada orang promote tap tak yakin pulak nak beli..

^^

Tinta Lana said...

Ak tunggu ko update jela camtu.hahaha

Ko dah habis baca ya buku tu? Best tak?

Setahu aku, buku tulisan jerry d.gray ni, ada lagi bbrpa buah under pts..laku juga.

Zaza said...

nak jugak tau, mana tahu zaza boleh cuba jgk..rabun jgk ni..