Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 15 August 2013

T-shirt Doodle Comel dpd Kopi Soh Kopitiam

Salam semua. Pernah dengar tak nama Kopi Soh ni? Aku pon tak pernah dengar
sebelum ni, dan aku dapat tahu tentang Kopi Soh ni pun selepas admin page dia
say Thanx sebab aku bagi dia guna design doodle ketupat aku, hari tu.

So, aku pon ala-ala stalk lah apa benda sebenarnya Kopi Soh ni, haha. Dekat page
FB dia, ala-ala page untuk bersembang-sembang lah, dan paling menarik, dia ada
produk sendiri, iaitu T-shirt doodle yang aku rasa kiut dan miut :D

Jom tengok ni :





Tapi, aku paling suka yang ni : 


Omey angat kan~ omey angat kan~ omey angat kan~~
Hahaha!

Okay, ada antara T-shirt2 ni yang dah pon sold out, so kalau ada yang berkenan, cepatlah

Segala maklumat tentang harga dan rasional T-shirt ni pon ade kat situ. Apa yang penting,
berbaiklah sesama kaum ya. Terima kasih (n_n)


6 comments:

Heartbeat said...

OMG Comel gilos !

eima said...

mmg comey ....
tp lukis doodles pun comey jugak

tenku butang said...

Cute sgttt

reenapple said...

Comel weh...

mimi zakaria said...

Ee comelnya baju2 tu..nak oder jgk la cmnie..xpenah lagi ade baju design gini..raya tahun dpn nak buat utk family skali tema raya , hukhuk

Kopi Soh said...

Terima Kasih Lynn dan kawan kawan for saying my tee design is cute. Hehe, kalau any of you want tee in any design in The Kopi Shop (even if no stock) just let me know. Untuk Lynn and friends, I will do my best to fulfill apa aje request yang nak. Ok?

Ada juga design baru yang akan datang, e.g., Chendol dengan anak-anak kucing, hehe.