Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 7 May 2015

Koleksi Baju Raya Jovian Mandagie 2015 Dah Publish di ZALORA !!


Salam!!!
Ahakz! Ahakz! Inilah yang aku tunggu-tunggu selama ni!! Koleksi raya daripada Jovian Mandagie untuk raya kali ni! Phew~ sangat tidak mengecewakan. Di saat fashion designer lain masihlahh guna konsep laces / color block / split sebelah lain-sebelah lain...Jovian Mandagie tetiba muncul dengan design baju yang aku rasa unik dan FRESH GILAA!!! Memang tak mengecewakannn!!


Satu yang best kalau kita tengok koleksi baju daripada fashion designer yang bagus, kita dapat lihat signature atau inspirasi dia pada semua design baju dalam koleksi tertentu dia. Contoh macam koleksi ARTDECO Jovian Mandagie ni, sekali pandang je dah dapat feel aku berada dekat gurun dan piramid. Sebab konsep koleksi beliau kali ni guna fabric berkilat dengan warna emas dan corak geometri dia ala-ala kepala Sphinx tu ha..very nice concept. Tak tahu pulak bila tepek atas baju jadi lawa. Hahah :D

Jom tengok antara design baju yang aku minat untuk koleksi ARTDECO beliau nih :D

Suka gila yang hitam ni boleh takkk!!! Urghhh!!



Okay, tiga-tiga ni aku suka. Sukaaaaaa sangat!! Hahaha bajet cakap camni ade orang nak belikan lah kan..haha okay tu saje. Thanx sudi singgah sini (n_n)

P/s : aku ni suka citer pasal baju raya, kan? Hahaha


4 comments:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Nampak modern! Nice one.

Razfira said...

harganya mesti blh tahan mahal kan? huk3 designer kan

Diana Rashid said...

tahun ni akak nak cari jubah je..tak nak dah baju2 kurung..
tahun depan la kot,tengok cemana..kalau kurus sampai berat jadi 40 baru akak pakai baju kurung..muahahahah

missfiey tailor said...

nak tempah baju inpired design boleh roger fiey naa. 0136336109. nak design apa apa pon boleh. hee