Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 13 May 2012

Hari Ini


Hari ni, cuaca sangat terik...Panas..Bahang...
Membuatkan badan aku lesu..mata pon mengantuk je...
Aku ni pelik sikit, waktu hujan segar..
Waktu panas aku mengantuk...Huhu...


Cuaca terik hari ni, buat tekak aku jadi kering...
Rasa lain macam...Rasa nak demam pon ada...
Bergelen-gelen air masak dah aku minum...
Dengan harapan dijauhkan lah daripada demam...


Payah kalau demam, sebab assignment tengah beratur
tunggu turn nak date dengan aku nih..

 

6 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Mishter Izwän said...

buat asignment awal2 sblm deman terawal dtg . huhuhu


feel free to read this
http://speechless009.blogspot.com/2012/05/rindu-nadirra-3-end.html

..cik gugu.. said...

jgn demam ye :) jg kesihatan .

Sarah Mohd Saleh said...

assigment aku masih berbulu dgn aku akibat aku abaikan beliau

Lynn Damya said...

hehe, thanx rakan2 blogger ku sekalian :D...ak tgh jage kesihatan dan nak start wat assignment nih, haha... :D

Zaza Ridzlan said...

ha, damya, jaga kesihatan tau.zz pun slalu je rasa xsedap badan lagi2 time pns..hukhuk, agak kurang minum air.. =)