Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 11 May 2012

Leo Burnett


Salah satu advertising company yang hebat !
Aku rasa aku nak kerja kat sana,
jadi advertiser....
Client mereka terdiri daripada nama-nama yang besar...
WWF, McD, Volkswagen,
dan lain-lain lagi...

Aku nak betul-betul rasa,
pengalaman bekerja dengan orang-orang
yang sangat kreatif kat sana

Aku nak sangat melalui proses bagaimana
sesuatu advertising yang hebat itu
dihasilkan

Aku nak jadi hebat macam mereka !

Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Mc Kenn
dan pelbagai lagi advertising company
yang memang style dalam dunia ni...

InsyaAllah...amin~~


3 comments:

Zaza Ridzlan said...

wow, hebat...bestnya =)goodluck

Telor Power said...

selagi ada usaha dan minat sila teruskan, kejarlah apa yg dihajati...

salam kenal sis

cici tembikai said...

hikhik i pun selalu berangan nak kerja dngn company besar . selalu kalau tengok movie omputeh kan dorang punya effect gempak. i berangan kalau lah dapat kerja dengan dorang , i teringin sangat. jadi crew cikai pun jadi lah janji dapat tengok cara kerja dorang

semoga impian u jadi kenyataan . aminn