Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 17 May 2012

Poster Movie Terbaru untuk Filem Resident Evil : Retribution (2012)


Hoyeah ! Hoyeah !
Peminat Resident Evil sekalian....ini berita gembira untuk kitaaa (n_n)
sebab heroin kita yang stylo iaitu Milla Jovovich akan kembali
beraksi dalam filem terbaru beliau iaitu :

Resident Evil 5 : Retribution ( 2012)



Watak Alice berambut panjang pulak kali ni ye, before ni
semua rambut pendek :D


Tak sabar nak tengok !


Harap-harap Retribution ni tak menghampakan seperti filem
yang sebelum ni iaitu Afterlife :)


Nampak tak, FALL 2012

Adakah filem Resident Evil yang kelima ni sengaja di-release-kan
pada tahun 2012, iaitu tahun yang dikatakan bumi bakal mengalami
malapetaka yang dasyat? Dan mungkin ramalan itu akan diselitkan
dalam filem ini...

Apapun, kita tengok lah macam mana jalan ceritanya nanti.
Filem ni lagipun lambat lagi nak release, 14 Sept 2012 nanti.

So, sekarang sila layan filem Cabin In The Wood, Dark Shadow,
dan pape sajelah yang terhangat di pasaran. Hehehe :)


2 comments:

Zaza Ridzlan said...

zaza dh lama xtgk filem2 baru...

damya...ade cite sdh...hukhuk :(

eZmALiZa said...

yeayy!! nanti nak tengok laaa....hehehe =D tgk poster mcm bestttt :)