Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 11 May 2012

Pehal Facebook aku nih !!


Howhhh damn !
Seriously aku rasa macam lifeless
bila aku sendiri tak dapat nak tengok wall FB aku..

Pehal ekk??

Semalam aku rasa langsung tak bukak FB,
sibuk duk layan movie jer..

Then siang tadi aku log in, 
tapi kosong semata-mata...
Nak check notification tak boleh,
Klik Home pon kosong semata-mata...
Nak klik apa pon tak bolehh

Urghhh mengapakah !!!
Tension betul gua !

Hmm....bukan lah aku tak boleh hidup tanpa FB,
boleh je, masalahnya 
aku geram apehal tiba-tiba je acc aku jadi camtuh..

Grrrrr.... >_<

Urghhh, rasa macam menjadi katak di bawah
tempurung lak skang nih, 
tak dapat tau info-info dan gossip-gossip terkini
kawan-kawan aku di FB....
Serius macam seekor katak...
Ni yang rasa nak panggil hujan nih~~
(-_-')

 Heyyy, ni entah sampai bila pon aku tak tau lahh...
Pehal entah dengan FB aku nih,
Kat mana pulak aku nak post kan 
entry-entry aku ni...
Hmmm....

Buat acc baru?? Memang boleh...
tapi korang pon tau kan,
mesti tak sama punya,
lagi-lagi menatang timeline tu hah...
eeeee........benci aku !

Hmmmm......
ni yang rasa nak buat acc twitter lak ni,
erkk...mampukah?

(O_o')

 

6 comments:

cici tembikai said...

buat lah twitter sayang . senang nak borak. i pun guna twitter untuk interact dengan blogger ke apa ke . and twitter jugak lah punca I gaduh T_T

An Najwa said...

biasa bukak fb guna google chrome ke? cuba bukak guna mozilla lak..sbb dulu penah kena, at las bukak guna mozilla ok je..lepas seminggu baru leh bkak guna google chrome...asal tah..

gdsbnga said...

facebook sekarang seriously sangat bosaaaaannnn ! lagi prefer twitter ;)

eZmALiZa said...

hmm... cube try bukak acc fb ni melalui browser lain... gune mozilla atau chrome... IE ke? :)

Lynn Damya said...

haha, thanx korg..aku try bukak guna err IE td dan naseb boleh bukak, cume pelik sket, mklum lahh lme xgune IE, hakhak :p

Nong Andy said...

akak pun x suka timeline tu. mujur x tukar ke timeline hehehe..

sabar.. kejap je kut :)