Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 12 March 2014

Vintage Tin by Kellogg's Corn Flakes


Semalam, pergi Econsave dengan mak, dan ternampak ini :


Rasa tak bernafsu sangat pun nak beli benda ni, sebab dah selalu sangat
makan masa kecik dulu. Tapi....aku serta-merta ambil satu corn flakes ni
dan terus letak dalam troli. Kira nekad habis lah nak beli benda ni...


Semuanya sebab ada ini :





Pek Corn Flakes ni didatangkan sekali dengan tin aluminium yang ter-perint
dengan butir-butir dan segala details tentang corn flakes tu. Kira dia macam
kotak packaging yang diperbuat daripada tin. Dan ia sangat vintage!!! OMG!



Gila tak gila je aku tengok benda ni. Terus beli semata-mata nak dapatkan
koleksi tin ni. Ya, aku memang suka kumpul tin2 aluminium lagi-lagi jenis
yang vintage macam ni, saje buat semak bilik (mak aku cakap, hahah).

Masa dulu aku pergi Amcorp Mall, aku terbeli satu tin yang bentuknya
macam Washing Machine. Comel gila! Nanti aku tunjukkan :D

Owh ye, vintage tin by Kellogg's ni, agak besar lah, sama besar dengan
kotak corn flakes yg besar tu.



Haaa...best kan? best kan? Bagi aku best lah, bagi yang tak minat akan cakap
buat semak bilik je, macam mak aku cakap tu lah~ Hahaha..okay tu je,terima
kasih sudi singgah sini (n_n)


#doakan MH307


3 comments:

Nong Andy said...

Ha,,. Buat semak dapur akak... ahahaha... join sekaki dgn mak lynn. Akak dulu suka juga kumpul benda2 comel mcm ni.. tapi dah byk sgt smpai hubby membebel n buang ... sob..sob.. lagi kan akak suka kumpul botol kaca yg comel. Mcm botol sparkling jus gitu.. pastu simpan siling 5 sen kat dlm botol tu hihi..

Anonymous said...

lynn nk jual bgtau ye

kokokiki said...

Akak baru ade satu. Nak cari lagi. Klu ade sapa2 jual tolong bagi tahu.