Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 17 August 2015

Artwork ke Angkasa

Salam.
Semalam macam ada suatu perasaan yang tak seronok, maka idea pun datang dan aku tahu aku kena cepat-cepat buat sebelum perasaan tak seronok tu hilang.

Maka jadilah ini...


"Like i'm gonna leaving this planet and go to the others to find some space to hide..."

Aku ni jenis yang datang idea masa tengah sedih, marah or kecewa je. Kesian betul, waktu happy-happy idea tak datang pun..hahaha! Okay tu je bye..thanx singgah sini (n_n)

P/s: nak tgk artwork lain aku, boleh lah klik SINI


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow kreatif

eima said...

hebat dan kreatif

Cik Anita said...

hype.

Rajin edit mengedit. Syok jadik gifted dalam bidang seni nih. Kalau jenis yang tak berseni, aduhai..

Mommy Cici said...

cantiknyaaa 0,0 mmg creative betul. btw dah letak dah button follow. kahkahkah maybe selama ni sebab tu lah takde orang follow kot. hahahah tak perasan

sue mohamed said...

wah..kreatif.. ai laike!

sumie said...

jom terbang ke angkasa..eceh...

Diana Rashid said...

Untung la..sedih2 pun datang idea..kalau akak la,sedih2 apa pun tak jadi tau nak mengamuk je..hahahah

Raz said...

artistik btol.. hehehe

Pengobatan Asam Urat said...

bagus-bagus

Apotek Ace Maxs said...

kereennn kasih 2 jempol dechhh

Ahlinya Obat Herbal said...

dua kata untuk post anda luar biasa
di tunggu yang berikutnya ,, salam kenal

Ahlinya Obat Herbal said...

sukses ya