Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 3 August 2015

Siapa Ada Baby Kecik, Meh Join Contest Ni

Salam.
Anda ada baby berusia 4 tahun ke bawah?
Anda suka gambar bersama anak anda??
Anda nak peluang menang cash money beribu-ribu ringgit???

JOM JOIN CONTEST PETPET HAPPY COMFORT

Cara-caranya semudah ini:


Jangan risau sebab:

1. Tak beli produk Petpet pun boleh join
2. Tak payah dapatkan LIKE banyak-banyak pun boleh menang

SEBAB....
Ramai tau yang dah join! (n_n)
Anda hanya perlu snap picture yang happy-happy dengan baby comel anda tu, lepas tu PM je ikut arahan macam dalam gambar di atas. Pemilihan pemenang dibuat berdasarkan:
- Kekreatifan caption anda untuk gambar tu (13 pemenang)
- Banyak LIKE (2 pemenang)

HADIAH...
Caption Kreatif
i. Grand Prize: RM 3000 x 1
ii. 2nd Prize: RM 2000 x 1
iii. 3rd Prize: RM 1000 x 1
iv. Saguhati: RM 350 x 10

LIKE paling banyak
RM 250 x 2

Haaa...bestkan hadiah dia! Lumayan tu dapat cash money. Siapa tahu 'rezeki terpijak' anda di sini kan? So, cepat-cepat join okay! Tarikh tutup 31 Ogos 2015!

Maklumat lanjut klik SINI

P/s: nak join belum ada anak lah pulakk..hihi :p

3 comments:

eima said...

ala tak de anak kecik

Cikna said...

Hadiah mmg lumayan tp Cikna xkawin lg,huhuu....;-/

hidayu ayumie said...

wahh menarik ni
mcm nak join je