Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 7 August 2015

Minuman Rutin di Pagi Hari

Salam.
Tiap-tiap pagi, minum air masak, lepas tu baru minum Ephyra.


Kenapa? Sebab Ephyra memang membantu melancarkan sistem pembuangan. Dia bukan setakat lancar, tapi masa kita membuang, tak terasa apa pun. Tapi bila nak flush tu dan tengok hasilnya, memang boleh tahu habis licin usus besar kita. Semua keluar. Hahaha! Masa keluar tu tak terasa macam tengah membuang, sebab kandungan dalam Ephyra menjadikan najis kita lembut. Serius! 

Sebab tu Blogger Kak Intan Berlian cerita, lepas dia bersalin memang tak rasa sakit masa nak membuang sebab dia amalkan minum Ephyra. Bayangkan lah orang lepas bersalin, nak meneran lagi..phew~ sakit kan. Tapi, bila minum Ephyra, dia tak payah meneran sebab najis jadi lembut dan tak terasa langsung masa dia keluar. Sebab tu lah, aku still dengan Ephyra. Hahaha!


Aku takdelah nak promote habis-habisan sebab aku tau masing-masing ada cara masing-masing dan produk masing-masing yang korang suka guna. Cuma kalau anyone nak try, boleh email aku di

lynndamya@yahoo.com
(harga seperti dalam gambar - Free Postage ya) Thank you! ;)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Belang Tarung said...

cantik...pen biru

eima said...

wahhh menarik.....
sama macam ai makan alfalfa shaklee la ....detox... untuk semua jenis masalah dalaman wanita ....dr senggugut sampai masalah kesuburan dan untuk turun berat badan juga ...cuma under RM50 tahan 2-3 bulan ......

hidayu ayumie said...

tak pernah try
dulu masa berpantang makan ubat yang dibekalkan doktor je
alhndullilah ok je
heheh serius la kalu pikir bila nak memerut tu