Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 5 November 2012

Apabila aku bermimpi tentang SPM


Entah mengapa, oleh kerana kat Facebook banyak sangat agaknya tulis
pasal SPM hari ni, maka dengan indahnya aku bermimpi tentang SPM
malam tadi. Dan ia sangat sengal aku rasa. Ini mimpi aku :


Di sebuah kampung, aku terserempak dengan adik sedara aku yang
sepatutnya tengah menduduki SPM sekarang ni. Aku pelik lah apsal
budak ni merayau-rayau lak kan?


Aku : Diba, kau tak amek SPM ke hari ni?

Diba : Taklah, SPM dibatalkan sebab kat sekolah tu ada zombie...


Aku pun macam nak caye ke tak ek masa tu. Aku cakap biar betul ni,
macam dalam movie pulak. Chewah~ rupa-rupanya memang betul ada
zombie. Hahaha....habis aku kena kejar. Dan-dan terus aku pandai drive
lori time tu. Hebat sungguh aku~~


Kalau macam tu bukan SPM je yang batal, semua aktiviti harian mau
tergendala nih. Ala, macam dalam movie Resident Evil tu, aku baru je
tengok hari tu, hahaha...pengaruh filem lah ni :p Hihi~


Okay, klik sini utk baca mimpi aku dengan avril lavigne pulak :

Mimpi aku dan Avril Lavigne



8 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

hahahha! boleh pulak mmpi mcm tu! xD

Nong Andy said...

ahahahahaha...

terima kasih buat aku gelak malam-malam buta ekekekekeke...

zombie oh zombie.. aku syok bygkan ko lari lintang pukang di kejar zombie.. ekekekeke (gelak guling2 lagi)

n3 ko mimpi avril lavin ckp melayu tu aku masih ingat tau ekekeke..

cici tembikai said...

hhahahah dear you dah kenapa -,-''

Ira Syafira said...

Awakk...dlu awk nk follow blog sy kan..sy da tukar setting hehe

blh la follow balik :)

http://irasyafiraart.blogspot.com/

syakirah izwanie said...

Hahaha, dalam mimpi best kan? Bawak helikopter tanpa lesen pun boleh. Padahal pegang stereng kereta pun menggigil :p

Lynn Damya said...

Mee : hahaha boleh punya~~~

Nong Andy : haha sampai hati kau bayangkan aku kena kejau, hihi

cici : hahaha..xtau lah u :p

Lynn Damya said...

ira : okay, later ya (n_n) TQ

syakirah : ahhah tahu xpe kan :D

Fyfy Liew said...

Hahaha takleh blah tol.