Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 26 November 2012

Musim berjubah StarWars & Dapat bunga


Yeayyyyy !
Aku dah konvo !
Kesukaan melanda-landa !
\(>_<)/
best dapat jumpa
member yang lama tak jumpa
sejak habis study bulan July
hari tu (n_n)

Nama aku antara yang terawal,
jadi lepas je naik pentas,
keboringan pula
yang melanda-landa..
Haha,
jadi dalam entry ni,
biar lah hanya gambar yang menyemak
Sila tahan mata anda
melihat segala aksi di bawah :p


1. Kesalahan cara pemakaian di situ~~

(masa ni, mak abah adik aku begitu musykil macam mana nak
pakai menatang merah kat leher aku tu, so dengan konfidentnya,
dipakaikannya aku macam tu, hahaha...maklum lah first time~~)

2. Aku di pentas~~~

(kamera di zoom sepenuhnya sbb parent aku duk jauh, diorang tak masuk
dalam dewan, wuwuwu :( )

3. Retis baru keluar mahkamah~~


4. Bergambar bersama penaja utama pengajian aku~~hihihi

Terharu sgt aku, even kami bukan orang senang, mereka
berjaya me-universiti-kan aku hingga ke degree (n_n)

5. Hadiah pillow untuk encik beliau (n_n)

Hehe, bukan aku tak nak bagi bunga, tapi bunga tu agak mahal lah :(
so aku buat je lah sendiri hadiahnya, hehe

6. Hadiah bunga untuk aku (n_n)

Warna rose ni pink pekat ! Suka ! Suka ! Sukaaaaanya !!! \(>_<)/
so tadi, aku dah bercakap-cakap dengan roses ni, tu yang dia kembang
dengan gembiranya..hihi

Yelah, kata orang
kalau nak bunga cantik,
kita kena selalu bercakap
dengan dia kann :D

7. Gambar dalam bilik Vip ala-ala setinggan, eh?


Nak tau apa kes dengan bilik Vip tersebut? meh klik link kat bawah ni :

Klik Sini Aku Kata !
(kisah bilik VIP aku yang sumpah best gila)

12 comments:

fifie said...

Nie konvo uitm kan ? Merah tu untuk apa ye. Selempang ANC ke. Btw tahniah cik Lynn :)

Fyfy Liew said...

Wah tahniah lynn! :)

IntaNBerliaN said...

tahniah yer :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dah knvo =)

Gugu Suseno said...

CONGRATE WEYH ! OHH ITU KAU :D

Lynn Damya said...

fifie : itu degree :D

fyfy : thank you, fy :D

intan : haha terima kasih, kak :D

YUI : yeayy, TQ :D

gugu : haha tq, alah kantoi lak :p

reenapple said...

weewit.. da konvo. Turn aku lak next 2 years.. huhuhu

Lynn Damya said...

reenapple : haha selamat berjuang utk per-konvo-an anda pulak :p haha

piko ija said...

thniah lynn...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh pg rabu ya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sggh ptg plak =)

fierul said...

wahhh taniah ..

aku pun bakal juga .. :)