Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 23 November 2012

Supper...midnight....stories..


Hai. Masih ramai lagi ke
yang tak tidur malam ni?
Well~ aku tengah ber-supper
sekarang ni,
sambil menaip entry ;)
Korang suka ambil supper?

I mean supper tu makan
yang ringan-ringan je,
bukan melantak nasi ke apa..
Haha, tapi
aku selalu gak melantak nasi
dan segala benda yang berat
malam-malam..
:p

Kekenyangan perut
menjadi keutamaan aku
selalunya..
Haha..

Teringat pulak dulu-dulu
masa aku habis SPM,
tidur awal jam 12 tengah malam,
tapi lepas tu bila terjaga je
Dalam jam 1 lebih or 2 lebih,
confirm aku akan turun bawah
Selongkar dapur
dan makan or
habiskan lauk-pauk hidangan
makan malam tadi..
Sambil tengok tv..

Bahagia sungguh masa tu,
rasa macam bersahur pulak
Waktu bulan puasa pon,
aku memang semangat bangun sahur,
sebab nak makan..
Hahaha..

Dan orang-orang yang kenal aku
akan bercakap dengan jeleznya~
"Kau ni makan banyak,
tapi badan keding !"

Ohoi~~
itu mengutuk or jealous ye?
Haha,
mula-mula memang aku kecik hati,
tapi bila fikir-fikir balik secara positif,
hahaha

"Engkau mampu nak makan malam-malam?"
Sure takut kan kalau berat badan naik~~ :p
Hehehe jangan marah aa..
Itu hanya lah untuk menyedapkan hati sendiri
Tapi lantak apa aku kan :D

Hmm..owh ye panjang lebar bercerita,
ini menu supper aku malam ni..
Simple je, sebab jam 12 tadi aku dah
makan nasi (n_n)


Tiga biskut tu dah habis,
tinggal kek lembut perisa oren tu je,
siapa nak tolong habiskan?
Hehehe (n_@)



6 comments:

Fyfy Liew said...

Kita sama! Hahaha makan banyak pun tak jadi ape. Hahaha.

Nak kek oren! Tengah lapar ni. Hihi

missSenget said...

haha..tak pernah lg terfikir takut gemuk bila mkn mlm2..

kenyangkn perut dulu yg penting..

Zaza Ridzlan said...

Bak mai biskut sikit..hehe =)

lama zaza x datang lawat damya.. =) rindu

Lynn Damya said...

Fyfy : haha yeke, samelah kite ni ye :D ala, fy lambat, malam tadi lagi dah habis, haha :p

MissSenget : haha tau xpe kann (n_n)

Zaza : haha ala zaza pon lambt lah syg, hihik :D

Nick Nashram said...

saya pun rasanya ramai kwn kat blog..bukan pe rasanya kat blog ni kita kenal someone tu based on entri cerita dia..daripada x kenal jadi kenal..huhu..pe pun selamat berkawan :)

Nong Andy said...

eh... comelnya biskut!!

yum..yum... minta sikit! eh.. dah habislah ekekekeke