Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 14 November 2012

Chill Out~


Well~well~well~
broadband aku belum bayar
Bila keadaan ini berlaku
Maka akan berlaku
Penurunan mood
yang mendadak
untuk berblogwalking
ke blogger BFF aku~

Tu nampak kat right sidebar aku tu
Blogger BFF tu~~
Hihihi, mereka mendapat gelaran itu
Sebab mereka selalu singgah blog aku
dan meninggalkan bukti-bukti
penyinggahan mereka di sini
Terima kasih
kanak-kanak sekalian~
Hihihi :p

Dan kat belah bawah pulak,
ada list Bloglist yang baru
Itu blog-blog yang aku suka singgah
Tapi,
kerana line aku lambat sekarang ni
Dan situasi aku pulak
makin kesempitan masa
Chewah~
So, aku jarang dah bersiar-siar
ke blog diorang
Entah apa khabar lah mereka
dan Blogger BFF aku tu
Hmm~
:(

Laptop pun aku dah jarang on
kalau on pun sekadar update page je lah,
lepas tu off balik
Konon nak jimat letrik~
Hahaha,
maklum lah lepas ni
aku yang kena bayar letrik
Hahaha
rasa macam dah dewasa betul~
Haha

Korang-korang sekalian,
jap lagi aku dah setel hutang broadband aku ni
Aku akan melawat korang okay
Dan tinggalkan seguni komen di entry-entry korang
Hahaha,
owh bila lah tu,
hope lepas ni tak berapa nak buzy sangat

Okay, take care tau semua (n_n)
Dah kenapa kali ni
entry aku tulisan ke tepi je kan?
Haha



4 comments:

reenapple said...

Ehehehe. BFF? Terharu aku.. ekeke.

Baik. Aku tunggu kunjungan kau. Haha.

JungRara said...

Alamak...br teringat..my bb bill pun x bayar lagi..huhu

Nong Andy said...

patutlah si dia ni tak muncul-muncul...

eh? tukar header lagi?

tapi ini comel.. :D

Fyfy Liew said...

Eh,fy tersenarai ek? Wah terharu nya. :D Hihi