Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 29 January 2014

#2 Bantal Felt Handmade (TEMA KUNING)


Salam. Bantal handmade yang diperbuat daripada felt kini memang sangat
trendy dan popular dijadikan sebagai bantal hiasan, bantal peluk-peluk dan
sangat-sangat sesuai dijadikan hadiah untuk apa-apa saja majlis. Jom, tengok
bantal-bantal handmade daripada Hummy Lovey, entry kali ni aku nak share
bantal handmade yang berwarna kuning saja, hehe :

 









Okay, itu saja. Semua gambar dan design di atas adalah milik Hummy Lovey
sepenuhnya. Berminat nak order, boleh pm aku di Sini

Terima Kasih (n_n)


3 comments:

Nys Anis said...

sangat comel !! suka yang bantal perkahwinan tu !!

Siti Asiah said...

semua comel2...;)

~aSHa~ said...

kreatif nye