Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 29 January 2014

McDonald Kasi Free Maa...... :D


Salam. Alkisahnya, aku dah lama tak makan McD, jadi hari tu aku pun pergilah
drive thru dengan mak aku. Order punya order, aku pun tambah side order
Apple pie ni :


Dah lepas dapat dan bayar, kami pun blah lah pulang ke rumah, dengan rasa
lapar dan excited nak makan McD. Sampai je rumah, aku keluarkan lah
makanan yang aku order tadi, untuk letak atas meja, dan eh?


Bila aku order nih :


Aku belek-belek tengok packaging dia, nak tengok ni pie apa sebab takde
tulis, nak kata Banana Pie takde macam bau pisang pulak...Musykil~musykil
so aku belek resit pulak....

Nampak tak yang aku kotakkan pink tu, rupa-rupanya ia adalah
Pineapple Pie ! Free of charges saja :D
Yeayyyy ! Free rupanya.

Aku memang suka benda-benda free macam nih! Hahaha...aku tak tahulah sejak
bila promosi percuma Pineapple Pie ni berlangsung, tapi yang penting aku dah
dapat. Tak tahulah sekarang dapat free lagi ke tak. Hehehe... so malam tu,
menu aku adalah ini :

Set of  Double Cheese Burger + Apple Pie + Pineapple Pie
yang sedap rasanya ! :D

Okau tu je, thank you sudi singgah sini (n_n) Btw, aku suka yang Banana Pie tu,
tapi McD dah tak buat lagi yang tu, apesal entah :( Aku je yang suka agaknya~


11 comments:

Shafiq Hashim said...

Sy Kalau Mkn Di MCD Sllu AMbil Apple Pie NIe..Sedap :)

shafiqhashim.blogspot.com

reenapple said...

Entah kenapa aku tak suka Apple Pie ni even aku punya ada apple kat belakang. Hurmmm :P

nurdani said...

suka makan tu. sedap sangat. untung dapat free ni

missShila Nget said...

lama dah x makan mcD *tetiba*

selalu beli ayam goreng dia ja

Siti Asiah said...

bestnye dapat free...Asiah mmg suke apple pie...;)

Aku Penghibur said...

sedap tak ? tapi apple pie memang sedap

Ummi Hanie said...

bertuah badan dpt pie free ;)

akk dah lama x makan apple pie. terigin pulok

msredcheesecake said...

Akk pon sgtla sukanya barang2 free ni..hheee

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ziarah dari bunda...

~aSHa~ said...

ada sticker tak kat kereta..rasanye sesiapa2 ada sticker kat kereta dpt free apple pie ni..

kalo akak tak salah la..

Khuzaimah Khadir said...

sdapp nyerr... :)