Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 5 July 2015

Iftar @ oOchid Bistro & Koleksi Buku Baru Jerry D.Gray

Salam.
Jumaat lepas aku dating dengan kawan aku di AEON Kulaijaya. Lepas cuci mata dengan sale raya (tak beli apa pun), terus balik semula ke Oochid Bistro untuk tunggu waktu berbuka. Sampai je semua dah reserved. Nasib gua dah booking table awal-awal tadi.


Menu berbuka kami:
-Nasi putih ayam black pepper
-Spicy Fried Rice
-Sunrise Splendour (pineapple+apple+orange)
-Watermelon juice
-Hot tea
Rm 34.15 (termasuk GST)
Komen: Semua sedap gila, aku memang suka black pepper. Air Sunrise diorang pun refreshing gila! Sangat best dan kenyang makan kat sini. Menu dia ada western dan ada nasi-nasi. Best!

Owh ya, masa cuci mata tu sempat aku singgah kedai buku Popular. Saje belek buku sementara tunggu kawan aku sampai. Aku ternampak je nama penulis ni, terus aku beli semua yang ada. Nasib ada dua bijik je buku baru beliau.


Review ringkas
-Trust No One : ulasan tentang MH370
-Allah Loves Me : mengisahkan kisah peribadi penulis iaitu detik-detik beliau yang merupakan warganegara AS dan bertugas sebagai tentera AS, mendapat hidayah Allah untuk akhirnya masuk Islam.

P/s: Sounds great? Nanti aku review.

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

air tu nmpk best sgt..huhuh.

oh buku melayu ke ni? tajuk je org putih ea.. t leh kelebek.

eima said...

BEST KE BUKU TU ... TRUST NO ONE TU