Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 2 July 2015

SALE RAYA Buat Yang Tengah Berjimat di NILE.COM.MY

Salam.
Aku baru je berjinak-jinak dengan Nile.com ni. Sebab baju-baju dia dan barang-barang dia overall adalah murah. Blouse cantik-cantik kau boleh dapat bawah Rm30. Mana nak cari kan??


Ini semua lepas terbaca entry 'baju raya' dari blogger terkenal Namee Roslan. Terus terbeli 4 barang. Tapi itu nanti aku cerita, sekarang aku nak cerita sale gila menjunam di Nile.com ni haa...daripada baju, kasut, beg dan semua lah. Meh aku review sikit apa yang best!

Korang kena take note betul-betul info yang tertulis pada every pic item yang ada sale tu, sebab dia ada bagitau bila tarikh dan pukul berapa sale tu bermula. If korang klik pada mana-mana item dalam kategori sale tu bukan pada masa Sale, dia akan tunjuk harga asal, bukan harga promosi seperti yang tertera. So, kena alert lah kalau betul-betul berminat nak beli. Hehe..jubah 30 hinggit je babe~
Haa yang dress Haniya Printed ni bestttt sangat. Aku dah beli hari tu, tapi warna putih. Paling kecik size M, risau jugak takut besar tapi bila aku pakai ianya sangat okay. Hahaha seronoknya :D

Owh ye, beg pun ada jual tau (n_n)
Murahhh gila kan!!! Sesuai lah untuk buat hantaran. Aku ni nasib je dah beli beg untuk dibuat hantaran nanti. Hahaha..(please jangan tanya bila, sebab kitorang bajet sebulan beli satu barang) haha~

So, ada banyak lagi, boleh lah tengok di sini untuk info lanjut.

Btw, aku hanya menulis entry ni sebab aku suka SALE. Apa-apa risiko aku tak tanggung ye. Haha, selamat membeli-belah :D


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam ramadhan
sory bznya hr nie

hidayu ayumie said...

btl tu
sane mmg jual murah
cume blm kesempatan nak beli je lagi nie

eima said...

menarik mmg murah nk pi terjah jap

eima said...

http://www.lyssasecret.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html#.VZNvAfmqqkr

LYNN CER TRY ga NI

Razfira said...

nanti share la.. best tak blouse tuu

Diana Rashid said...

Nile.com tengah buat GA kan??akak malas nak join sebab banyak kali dah join tak pernah menang..selalunya yang menang mesti yang awal2 join je..yang bawah2 ni jangan harap nak menang..eh!!tu ikut pemerhatian akak la..heheh

Aisya A. said...

nasib baik tak kemaruk shopping online ni. heheh. kalau tak habis lah.. duit kering je memanjang. haha

tpi ktorg kt office skrg ni tengah gila sakan memborong kat aliexpress. tapi barang2 china n direct dari sana lah, harga kemain lagi memukau mata.. stakat ni officemate memborong alhamdulillah sampai lah. :)