Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 5 July 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Salam.
Whoa! Sebenarnya dah lama aku perasan tentang GA nile.com.my ni, ramai jugak blogger yang dah join. Aku nak join jugak tapi belum ada masa pulak nak baca T&C untuk join. So, hari ni alang-alang bos tak masuk office, maka aku dengan jayanya nak join jugak GA ni! Kot ada rezeki kan (n_n)


Barang yang aku paling nak sangat adalah:

1. Set handbag untuk buat hantaran kahwin!! :D

2. Blouse raya!!
3. Multipurpose Wallet (dah kira bagus sebab kamera kecik boleh sumbat sekali dalam tu!)
4.Travel Bag!! Ini haruslah supaya senang nanti nak pegi honeymoon~ haha
5. dan Jubah cantik ini!! :D

Bestkan semuanya! Kalau menang boleh dapat Shopping Voucher Nile.com.my bernilai RM150 untuk 5x pemenang tau! Berbaloi sangat, so jom kalau nak try...KLIK SINI UNTUK JOIN

Sekian, terima kasih (n_n)

p/s: ada rezeki, boleh shopping baju raya, klik sini untuk result GA.

No comments: