Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 15 July 2015

Shopping Kuih Raya di Angsana Mall

Salam.

Mak dengan nenek aku tengah buat drama pilih kuih kat belakang

Aku duk JB ni, memang sejak azali lagi suka nau shopping kuih raye kat Plaza Angsana ni haa...sebab apa?? Sebab Plaza Angsana ni meriah gila bila menjelang hari raye tau! Sekarang ni lagi lah, depan sikit dah Jakel, area Jakel tu pulak memang area butik-butik Instagram macam AidilJuma, Zawara, Calaqisha, Radiusite semua bagai lah ada kat situ. Memang best!!


Kuih raya pun banyak gila, tapi banyak yang tak dikenali namanya. Maksud aku bukan kuih-kuih tradisional lah gitu. Kuih tat nenas pun skang ada yang inti duk kat dalam je dah tak nampak daripada luar dah. Rege standard 4 balang Rm100. Kalau nasib baik dapatlah 5 seratus.


Dah jalan-jalan kat Angsana, terus jelah buka kat sana kan. Hehe..



Ini macam buka kat tanah tinggi je haa, padahal food court atas Angsana je pun~ hihi..okaylah..tu je nak cite..selamat hari raya aidilfitri untuk kawan-kawan saya di alam maya mahupun realiti. Maaf zahir batin dan take care di hari raya ya (n_n)

P/s: lambat siot nak balik keje...hadoi

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Aisya Ahamad said...

Mcm byk pilihan aje. Mesti rambang mata nak beli yg mana satu ni kan. Hehe

Selamat hari raya! :-)

Aniey Yusoff said...

Selamat hari raya aidilfitri :)

ct N honey said...

selamat hari raya

SAMIQA ♥ said...

Selamat Hari Raya kAk Lyn\

wanyob.com said...

Zaman sekarang nak cari kuih raya tradisional cukup susah .

eima said...

selamat hari raya dik ,,,,