Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 6 July 2015

Cadbury Marvellous Creation Se-Marvellous Iklannya!!

Salam.
Chocolate lover sekalian, sudahkah anda try coklat Cadbury yang baru tak berapa nak baru ni? Serius berbaloi dan best!


Aku ni tak boleh tengok iklan-iklan yang menarik kat TV. Mesti terasa nak try. Lagi pulak iklan Cadbury Marvellous ni ala-ala movie Charlie & The Chocolate Factory tu, lagi lahhhh aku nak!!


Edisi Marvellous ni ada dua flavour, satu kekacang, satu lagi jelly popping candy. Aku beli yang Jelly sebab teruja nak tahu camnekah rasanya plus, aku memang suka Cadbury Black Forest yang dalam dia ada jelly2 jugak kan.


Gigih beli yang saiz besar semata-mata nak tengok corak bar dia yang ada pelbagai bentuk tu. Excited gila! Aku suka benda-benda kreatif camni. Hahaha :p Tengoklah ketebalan coklat tu, sangat sayang aku nak makan..hahah


Kalau beli yang kecik, bentuknya macam tu je..tak best..hehe..btw, kecik atau besar, rasanya memang se-Marvellous iklannya! Nak tau sebab apa??

Sebab untuk flavour jelly ni, dalam dia ada serbuk letup-letup!! So, kalau makan, di hujungnya tu kita akan feel perasaan letupan-letupan kecil atas lidah. Owh bestnyaaaaaa!! Aku memang suka coklat ni!!!


Sekian, selamat mencuba coklat ini. Hihihi~

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya :)

aisy haiqal said...

sedapnya...tengok pon terliuq...patut pon nama marvellous...nak try la nanti..tapi semalam gi giant tak perasan pulak choc ni...

jom join GA ni...
kita tag lynn

http://azlenaryzalbakar.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

hidayu ayumie said...

siyes
lame dah nak beli
tapi asyik was2 je
ehehehhe
kene try bkk pose nanti

eima said...

ok akak balik langkawi ni akkak beli ....