Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 14 June 2012

Cerita Dinner Haruslah Ada Dalam Blog :D


Hellow mellow~~~~


Semalam, aku ada dinner invitation kolej. Penghargaan untuk
SUKOL 2012 katanya, so aku dan kawan-kawan aku dijemput
bukan sebab kami ni atlet,tapi sebab kami ni menyumbang
kepada kemenangan kolej dari segi design masa last sem :D


So, memang rezeki aku agaknya, semalam puasa,
dapat pulak berbuka free~~


Ahakz :p


Btw, tema untuk dinner ni adalah color blocking iaitu

Hitam, Putih & Pink

Dan untuk memenuhi tema dinner ni, aku telah melakukan
sesuatu yang aku selalu buat iaitu mengubah dress tu
daripada ia berbentuk begini :


kepada begini :



Anyway dress ni senteng, so macam cacat je
nak pakai, then alang-alang senteng, biar aku pendekkan je
terus..hahaha :p

(btw, aku memang suka potong baju ke, seluar ke ikut
sesuka hati aku, janji aku pakai selesa)
 

On the way nak pergi, kami sesat !
Sampai lewat 1 jam lebih, tapi naseb kami sampai tu time
makan. Memang terus lahh Q untuk melantak. 


This photo credit to Ros :)

 Ni aku punya ! Dengan spaghetti tadi !
 HAHAHA !


Seat kami paling belakang, :)


Lepas makan, ada sesi persembahan dari err...indie band kot~
Nama band diorang STABILO~~~~ boleh colour-colour~~
Tapi rupanya dak2 PERINDU je pon :p


Masa tu, kami dah buat show sendiri kat belakang, sesi
photoshoot sangat~~~ :p





Ros adalah driver kami tadi, thanx kepada beliau~~~

Aku suka bergerak-gerak~ (-_-')



Okay itu saja cerita & gambar yang baaaaanyak masa kami
pergi dinner tadi..haha terima kasih sudi singgah (n_n)



4 comments:

widiea azira said...

bestnye dinner. .dh lama x join

Lynn Damya said...

Widiea : haha saya pon, tbe2 je dpt tau mlm td ad dinner :D

Fyfy Liew said...

camera nisa lawa,camera ape ek tu? hahah camera lak yg di tenung.

::CIK LYNN:: said...

kreatif la bleh ska2 ati ptong bju...kalu cik lynn msti dh herot2 dh bju tu..hehe