Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 29 June 2012

Like This Yo Like this !


Like this~ Yo ! Like this !

Haha aku tengah angau lagu Wonder Girls yang baru tu ha..
Like this ~ Yo ! Like this !


Ok, baru je tadi siapkan full draft major Academic writing.
Sekarang nak edit photo lagi ni, haishh
lecturer kalau selagi bukan esok submission date nya,
adeeeeeeee je yang dia nak suruh ubah...
Mangkok tingkat betul lahh...


Then, petang ni ada gotong-royong kemas studio untuk
Degree Show..owhh terpaksa lah participate kan~~
kalau tak tak dapat lah book panel untuk letak artwork nanti
Huhu...


ada member yang tak nak datang ke? pergi mampos lahh
tapi lepas tu jangan nak bising macam langau hilang bini
bila tak dapat panel or what okayy~


Okay, astagfirullah'al azim...
Hari ni Jumaat, tak baik mencarut. Maaf2~
 Hmm...biasa lah kalau tengah serabut macam ni, 
hari-hari merupakan hari klimaks..
Memang rasa macam nak lempang je sapa-sapa yang
buat hal...
Except for 'that person'
:D


Okay lah, nak edit photo sudah~~
Wuarghhhh.....
maaf lah entry2 di kala aku buzy ni lebih kepada
entry personal yang ala-ala luahan perasaan dan kepenatan
di sini...
Maaf jika ada reader yang tak faham menatang apa yang
aku cuba sampaikan ni...
Ianya adalah menatang yang hampir pupus..


Ok bye (u_u)

(tajuk entry takde kena mengena dengan entry...taktik promotion katenye)



3 comments:

Nong Andy said...

ada la.. sikit terbengong kejap baca n3 ni keh..keh...

Zaza Ridzlan said...

hai lyn, lama dah zaza tak datang.. sambil baca2 entry lyn..sht ke =)

cici tembikai said...

hikhik I faham babe .

lately ni entry I pun berbaur personal -,-'' dah lama tak mencerca orang . eh bukan -,-'' bercerita pasal orang