Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 15 June 2012

Pray For Our Happy Ending :)


Hi. Salam 1 Art & Design.
Motif ?
Ni lah namanya semangat Degree Show~
Kerja pun belum siap lagi haa~~~

Btw, aku nak ucapkan thank Q kepada followers baru aku,
sudi gak follow blog yang tak seberapa nih :)

Sekarang aku buzy gilerrrrrrr !!!
Sangat-sangat sorry kepada pembaca setia aku (perasan)
iaitu Nong Andy, Reenaple, Zaza, dan ada lagi,
yang tak disebut jangan marah ye, hehe


Nanti, habis study aku BW blog korang dengan
bersungguh-sungguh, HAHAHA !

Owh damn, buzy nya aku, tapi sempat gak
nak update blog, T_T hilangkan stress kononnya~

Okay lah, anda-anda semua wish our luck <-- betulkah??
for our degree show ni !

It's Final Year !!!!! Urghhhhh!!!

Aku dah tua !!!! <-- tetibe

Okay, take care semua
(n_n)


4 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

semoga berjaya di deggre show nanti :)

Zaza Ridzlan said...

hai2 damya..xpe, zaza pun skg dah jarang online..

hope damya baik2 je ok =)

Nong Andy said...

gud luck! moga berjaya dan buatkan satu komik untuk aku hehehehe...

Lynn Damya said...

Syafari, Nong Andy & Zaza : terima kasih korang (n_n) hehe and pasal komik utk Nong Andy tu, nanti aku considerkan, HAHAHA :D