Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 3 June 2012

Semangat Yang Tercemar


Ya ! Aku bangun pagi hari ni, 
sebab cuaca agak bahang dan tidak mengizinkan aku
untuk terus ber-sleeping beauty~~


So, biasalah kalau bangun pagi ni, semangat dia
lain macam sikit !
Semangat tu membuatkan aku rasa terus
nak buat assignment....


Lalu, laptop di-on dan internet di pasang...
Buka photoshop, dan sementara menunggu itu...
Log in juga Facebook dan Blog...


dan semakin lama, semakin semangat pagi itu tercemar~
dan akhirnya kini, aku sedang menghupdate blog aku,
bukan membuat assignment....

(-_-')


Owh btw, semalam dan semalamnya aku dok buat kerja photo.
Rasa bermakna dua hari aku ni sebab buat kerja.
Banyak kali jugak aku TERnangis sebab kena tegur
oleh orang yang tunjuk ajar tu...

Beliau tak marah tapi aku yang emo lebih, HAHAHA

Nak tunjuk yang dah siap 100%, agak malu sedikit,
so aku tunjuk raw image je lah ea yang aku shoot~

Ni dia :





Okay tu je, nanti aku update yang dah di manipulate..
Sekarang aku nak berkomitmen dengan assignment lagi...

Yeayhhhhhh, hwaiting !!! >_<


2 comments:

Nong Andy said...

Tak sabar nak tengok ni .. sila up date yg dah siap tu nanti yer..

reenapple said...

oh ueah... aku suka gamabr tu.. hehehe