Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 7 February 2012

Kucing Comel Tidur Dalam Buaian Macam Bayi !

Assalamualaikum and hi readers. Kucing kalau tidur, memang
macam-macam aksi yang ditunjukkan. Terlentang, tertiarap, tergolek
semua cukup. Cute sangat ! (n_n)


Dan kali ni, aku nak kongsi gaya tidur kucing aku yang sebijik macam
bayi. 


Tidur dalam buaian plastik !













Untuk tidurkan kucing ni, aku kena hayun-hayunkan plastik tu
supaya dia rasa betul-betul macam dalam buaian. Tapi, tak payah
buai lama-lama, sebab sekejap je, dia dah tidur (-_-')



Aku tak tahu lah kenapa kucing ni suka sangat duduk dalam plastik.
Kalau dia tengah berehat-rehat dekat rumah, dengar je bunyi plastik
mesti dia datang dekat dan nak masuk dalam plastik tu. Kalau kita
tak hayun, dia duduk je lah dalam plastik tu, kadang-kadang sampai
tertidur. Haha (n_n)





Namanya Oren a.k.a Si Cempedak. Kenapa cempedak?


Sebab dia gemuk dan berat macam cempedak (-_-')



Okay, itu saja, terima kasih sudi baca sini (n_n)


13 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

comelnyyaaaaaaaa...geram tgk..first time tgk kucing mcm ni..haha..boleh tiru ni..

spywriter said...

so sweet...practice jdk mummy nampak.. heheheh =))

Crystal Linda Casianus said...

Kiuuutttttt!!!! ahhh!!! kucing saya Rion pun suka masuk plastik. haha

owner said...

zaza : hahaha, boleh za~~ (n_n) hihi

spywriter : haha lyana, kan aritu kte dh berangan nk khawen, ni practice jge baby~~~haha :p

Crystal : ahaha, yeke? akhirnya kucing aku jumpe kaum sejenis dia, haha :p

Miss Kagimoto said...

hehe unik tol kucing ni siap tdo dlm plastik...kucing miya plak slalu tdo pelok spray deodarant...hehe >,<

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu sempoi tul kucing tu :D

akuamir said...

pergh,, bestnye ade kucinggg~~~~~
geram ah.,..

owner said...

kagimoto : haha kucing u pon unik gak, tido peluk deodorant, haha (n_n)

owner said...

saiazuan : hihi (n_n)

akuamir : haha bela lah sekor~ :D

Fyfy Liew said...

arrrkkkk comelnyaaaaaaaaaaaa. haha geram tgk!

owner said...

fyfy : hahaha (n_n) pnjg sgguh comelnyaaaa itu :p

Teesaz said...

best r kucing cam ni..haha

owner said...

Teesaz : haha best sgt lahh :p