Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 24 July 2012

Adakah ??


Ok, dah lewat malam dah ni.
Tapi mata aku masih tak mengantuk lagi.
Masih nak online FB, masih nak BW.
Tiga hari puasa, dua kali dah terlepas sahur.
Alarm aku tu dah cukup kuat aku rasa.
Agaknya kena letak lagu Justin Bieber
baru boleh terjaga dengan pantasnya, dan terus
baling phone..
Malam ni aku dah set alarm dengan lagu
Ruth Sahanaya yang bertajuk,
'Kau lah Segalanya'

Erk...agak-agak korang, aku bangun tak?

Zzzz....
Selamat bersahur jap lagi. Nitez (u_u)



4 comments:

mizz RFL said...

jgn smbung tidur smula lps dgr lagu tu sudah la.. ngeee~
bese aku akn guna lagu alarm sme dgn lagu kalau org call.. sbb klau org call kn, akn tros bngun.. huhu

Lynn Damya said...

mizz RFL : hahaha, sbb tu lah aku try letak lagu Kau lah Segalanya ni..cheh, kantoi ringtone aku jiwang (-_-')

KechikumA said...

Semoga berjaya bangun ya~!
Selamat bersahur.
;)

Lynn Damya said...

Kechikuma : haha, bangun !! thanx :D