Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 2 July 2012

Berakhirnya Subject Minor Photography


Yahooooooooooooooooooooooo !!!!!
Googleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Wikipediaaaaaaaaaaa!!!!


HAHAHAHAHAHAHHA....
hari ini hamba rasa sungguh gembira dan bebas sebab hari ini
hamba telah berjaya menghabiskan subject minor yang macam
major nih !!


HIHIHIHIIHIHIHIHIHIIII~~~~
Tadi final presentation. Cuak gila, lecturer yang assess tak nak
satu kampung pulak kan. Ganeh sungguhh. Lebih dua ekor jugak
'butterfly' berterbang-terbangan dalam perut aku masa tunggu turn.


Owh ye, aku tak nak cerita sangat pasal presentation tadi.
Aku nak cerita betapa gembira dan terharunya aku masa habiskan
duit dekat RM200 semalam demi project minor ini !

>_< !!!


 Kami kena print 5 photo size 11R ke atas. Tapi, kena buat
test print dulu, dan even dah buat test print pon kadang-kadang
tetap berlaku kesilapan teknikal. So, ada gak yang bila aku
dah print besar, tapi warna dia tak memuaskan hati dan nafsu aku, 
so priiiiiiinnnnnntttttt lagi banyak2 !!


Suka sangat !! (u_u)


So, malam tadi bertungkus-lumus lah aku buat finishing untuk
photo-photo yang dah diprint besauu tu~




Akhirnya tercapai jugak cita-cita aku nak buat artwork camni :D

Ni pulak cover CD softcopy, err...sorry nama aku terpaksa di
sensored ! Biasalahhh, nama mahal kan~~~ (u_u)



Ini pulak visual diary kononnyaa~~~~~ Beberapa helai je, hahah :p


Yeayyy...siap sudah ! Alhamdulillah :D


Owh ye, alhamdulillah juga tadi berjalan lancar. Sebab turn kami
awal, so agak heaven lepas tu boleh terus balik bilik (n_n)



Haa, lepas ni kena fokus lagi dekat tiga benda iaitu :

MINOR Academic Writing
MAJOR PROJECT
MAJOR Academic Writing



Arghhhhhhhhhh !!!!!!



Nervous kembali~~~~~ T_T


2 comments:

cici tembikai said...

babe rindunya .=)

smart gila cover tu babe . you edit ek gambar tu 0,0' nampak kemas . lately I try guna adobe lagi , selekehnya lahai -,- .

miss you babe . memasing busy dah

Nong Andy said...

apa2 pun nak cakap.. header baru memang cantik :D