Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 14 July 2012

Party Final Year !! : WANNABE


Hi. Macam biasa mesti kena mulakan dengan..

"Lamanyaaaaaaaa aku tak update blog !"

:p

Okay, semalam aku dah merdeka !!
Yahoo !!

>_<


So, malam ni kami ada Malam Pra Graduan,
ala-ala Prom Night gitu~~~~~
dan tema dinner itu adalah :

 ~~~ WANNABE ~~~


Guess who will be at the party ~~~~~


Mestilah aku. Aku kan suka makan free.
Masalahnya, apa aku nak jadi malam ni nanti ?


Aku sangat minat watak Alice dalam movie Resident Evil....


Dress up dia pon takdelah heavy sangat...beli dress merah hati macam tu,
then koyakkan sikit dah siap !

Nak berjalan pon sonang, takdelah aku perlu cover ayu dan
cover cara melangkah agar tak tersadung
di mana-mana..hahaha !


Tapi........tengok je lah malam ni. Agak-agak tak tau sangat,
jadi je lah diri sendiri~~~~ :p


Owh ye, malam ni mesti ramai nangis kan? :) Standy lah tisu sekotak dua
untuk aku yang sangat cepat ter'touching ni~~ Haha




1 comment:

mizz RFL said...

best kan gi dinner.. =) lama x singgah blog ni..