Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 30 July 2012

Doodles Hari Raya Aidilfitri 2012


Salam semua :) Kat sini ada doodles design untuk
hari raya aidilfitri , dengan pelbagai pilihan warna untuk dipilih.
(chewahh :p)

Kalau korang berkenan, silakan ambil. Free of charges. Hehe :D

Kod - K1

Kod - K2

Kod - K3

Kod - K4

Kod - K5


Terima kasih. Doodles ini free saja, kepada sesiapa yang dah ambil,
harap link kan kepada blog ini ya, Thank Q :)

p/s : Maaf lah, sempat buat doodles perempuan je :p
Nanti kalau free, aku try buat doodles lelaki pulak ea.
 
 

5 comments:

ijA said...

dah buT KUIH raya dah, buat sikit2 dulu..awak..terima kasih singgah blog kita..yer..selaamt berpuasa..

Lynn Damya said...

Ija : hehe no hal dear, thanx juag :D

Afiqah Adzan said...

awak,kite amek satu tau..jenguk-jengukla blog kite

Lynn Damya said...

afiqah : orite dear, will follow u soon :D tq ea~

nadya said...

seriusssss cantik.. untuk raya taun ni ada tak???hehhee