Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 27 July 2012

Selalu bangun sahur dah.....


Hi all. Salam :)
Alhamdulillah dah masuk hari ke-7 Ramadhan, aku masih lagi dapat
berpuasa dengan sah. Selalu awal Ramadhan je dah tak dapat sambut
(-_-')


Owh sebut pasal 7 Ramadhan, dah start ke belum ea cerita tu? Aku
jarang pulak tengok TV bulan-bulan puasa nih. Tengok iklan macam
best, tapi tu lah...TV pon tak berapa nak elok skang ni. Sabau je lah~


Aku takde idea sangat nak update blog ni, tapi nak menaip gak,
so aku tulis apa yang aku terfikir je. Owh ye, Alhamdulillah sejak aku
tukar alarm tone aku guna lagu Kaulah Segalanya dpd Ruth Sahanaya,
aku selalu bangun sahur... (u_u) Magic sangat~


Emm...sejak awal Ramadhan hari tu, aku dah bercita-cita untuk buat
Doodles hari raya, tapi aku malas~~~~~sangat ! Ada juga bercita-cita
nak buat kad raya online untuk pembaca sekalian, tapi ponnnn aku
malas~~~sangat. Sudahnya, sampai ke hari ni aku masih bercita-cita
macam tu. Tapi, korang nak ke amek? Kalau tak lawa, confirm lahh
korang tak amek kan? Haha ;p


Okay, dah tak tahu nak merepek apa lagi. Bye2...

(u_u)



9 comments:

putryteya said...

Salam Ramadhan , awak :)

Buat la doodle . Teya nak tengok ,mesti comel ....Teya tak reti buat doodle

Nurrul said...

jgn biarkan cita2 itu terbantut !
cepat buat doodle ! :P

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa dari Nurrul :)

Lynn Damya said...

Putryteya : hai teya :) haha sume org boleh buat doodle tp tgk lah mcm mana jadinya, hihi InsyaAllah :D

Nurul : hahaha, baik2 ! :p salam ramadhan juga :D

Nong Andy said...

Header baru yang cool!

dan profile pic yang cantik...

tu profile pic tu lukis sendiri ke??

ha.. kad raya? aku tengah cari idea nak canggihkan kad raya aku ni :D

Lynn Damya said...

nong Andy : hahah, profile pic tu internet je, hahaha :p
yeayyy, bg sy satu kad raya okay, thank Q :D haha

-meeSUPERGIRL- said...

nak jugak kd raye ! hehe

Lynn Damya said...

supergirl : haha belooom buat lg pon :p insyaAllah~

Ulya said...

ulya tak pernah miss cerita 7 Ramadhan . hewhew .

alaaa, buat la doodle . ulya suka tengok doodle2 org , tp diri seniri tak reti buat . ekekeke :P

Lynn Damya said...

Ulya : haha, sy belom penah tgk lg :p, insyaAllah doodles dlm proses ni :D hehe