Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 30 July 2012

Awan :)


Salam and hi all. Entry ni bukan pasal awan nano tau, tapi entry tentang
photo-photo lama aku. Aku ambil masa duduk dekat kolej di tingkat 4
dulu. Aku memang suka ambil gambar. Tapi , antara yang cantik atau
yang bermakna, aku lagi suka ambil gambar yang membawa sesuatu
maksud, berbanding yang cantik. :)


Owh ye, bilik aku kalau bukak pintu, terus nampak awan.
Jelas daripada katil aku, tenang je :)


kalau berdiri dari depan pintu, nampak dah ICT yang cantik tu :)



So, ini antara gambar awan yang aku ambil dulu :

the real color of sunset
gambar aku tak berapa cantik, tapi suasana real senja masa tu cantik
sangat ! dengan warna kuning, oren, jingga, biru, dan ungu tu...
cantik sungguh (n_n) lukisan alam..


the coming storm...
Masa ni cuaca gelap gila. Dan awan tu nampak menakutkan.
Ni aku dah edit supaya nampak terang sikit.


raining...
Lepas tu, terus hujan selebat-lebatnya. Masa tu mendung dan hujan lebat
turun sepanjang hari.


Dan ada satu kali tu, suasana petang tu jadi warna oren sangat.
So, aku pon amek je lah gambar. Hehe


Ni aku amek sebab awan tu macam bentuk burung :)




Hehe, okay itu je..terima kasih sudi BW ke sini (n_n)



9 comments:

KechikumA said...

Cantik~!!
Especially gambar yang the real color of sunset tu. ><

reenapple said...

dowh.. aku suka gmbar cam kau ambil tapi aku tak minat sangat.. sebab bergambar atau yg berkaitan dengannya bukan hobi aku.. ehehe

FYA PELANG! said...

wahhh, ade bakat besau ni. hehe.

Lynn Damya said...

Kechikuma : haha terima kasih (n_n)

Fya : haha ramai lagi yg hebat2 fya :p anyway,thanx :)

Lynn Damya said...

reenapple : haha aku tau bakat kau dlm bidang penulisan cerita kann, hehehe :D

Adylia Qarissa said...

yang gamabr oren tu unik sangat :)

Lynn Damya said...

Adylia : haha terima kasih :D

Nong Andy said...

semuanya cantik.. sungguh cantik ciptaan Allah kan..

Lynn Damya said...

Nong Andy : hehe betul tu, subhanallah :)