Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 7 December 2014

Banglo Mewah Bertema Fairy Tale Pertama di Malaysia Ini Milik Siapa??


Salam \(n_n)/
Whoa! Kat Malaysia ada rumah bertema Fairy Tale okay~~


Mula-mula tengok, rasa macam tak percaya wujud banglo bertemakan Fairy Tale macam ni. Gila kagum, dengan warna cat dan hiasan banglo tu sendiri, macam banglo dalam citer kartun!!





Banglo mewah bertemakan Fairy Tale yang terletak di Setiu, Terengganu ini dikatakan milik Cikgu Marzuki yang merupakan pengurus kelab bola sepak Terengganu. Gambar-gambar kecantikan dan keunikan banglo milik beliau ini dikatakan mula tersebar sejak diadakan majlis perkahwinan di situ, yang membolehkan para tetamu mengambil kesempatan itu untuk melihat dan merakam kenangan di persekitaran banglo bertema Fairy Tale pertama di Malaysia itu.


Bahagian dalam banglo tersebut, pelamin dibuat di bawah tangga. Nice kan~ (n_n) Sangat rare rumah ni, gila betul bila tengok ia sebijik macam dalam kartun. Hahaha :D

P/s : tapi agak pelik sebab tak pernah pulak nampak rumah yang sangat menarik ni di-cover dalam mana-mana majalah? Dengan bersaiz besar macam tu, mustahil orang sekeliling tak pernah curi-curi ambil gambar dan sebar di internet...ke aku je yang tak perasan sebelum ni? Haha :p

5 comments:

aisy haiqal said...

pergh tul tul cam castle ala2 wonderland ek...aah tak penah dengar lak citer pasal rumah ni...emmm

Mysara Ab Rahman said...

mmg mcm dlm cter kartun btull...cntik!

eima said...

Meriah betui.....tp cam pening je byk sgt kaler2 dlm rumah.......

nini said...

Wowwww.....cantiknyeeee

Anonymous said...

Umah dia dlm kampung... Xjauh ngn umah kita.... Sbb tu xramai org luar tau....