Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 13 November 2014

First Time Dapat Point Banyak Gila !!


Salam \(n_n)/
Aku selalu main game Just Words online ni. Game ni ala-ala Scrabble lah. Tapi aku selalu lawan dengan computer je lah kan. Haha :p


Paling tinggi point yang aku pernah dapat daripada perkataan yang aku cipta adalah dalam 30++ camtu. Itu je yang paling tinggi. Dan hari ni, aku main lagi setelah dekat dua minggu aku stop main..

and guess what, aku berjaya cipta perkataan yang bernilai

158 points sekali hentam!!

Perghhhhh!!


Nak tengok perkataan apa yang aku cipta sampai dapat segedebuk point camtu?? Ni dia :


Kena pulak ada huruf killer macam huruf 'V' kat situ, letak pulak atas petak yang ada bulat-bulat warna merah / biru tu..memang mencanak lah point yang aku dapat! Hahaha~so hasilnya game kali ini, aku menang dgn angka 400++, komputer hanya 100++ sian encik komputer~ hahah

Okay, aku gila takde idea nak update apa kat blog ni. Tu yang benda kecik camni pun aku rasa best nak citer. Best tak? Kasilah can kat aku nak bangga kejap ni~ hahaha :p

p/s : Mesti korang ingat aku dapat point apa laahhh tadi kan, rupanya point game je pun..hahaha :p


4 comments:

eima said...

1 word dpt 158 ... mmg hebat la .. tahap dewa ni BI die ...wei vibrant tu ape mls nk cek kamus..hihi

Diana Rashid said...

hebat..nak hadiah ke??
ekekek

SAMIQA ♥ said...

pERGHHHHH !!! Hebat betul bi akak !!! :)
anyway, akk boleh tak kongsikan mcm mana nak prepare tuk ambil MUET .. Kalau tak menyusahkan.. tq !

hana hadi said...

erm... ni kalau hana main.. mmg kusyuk xjadi keja lain asyim main game ni ja. hehe